Zondagmorgen 24 januari op Rick FM weer een vol en gevarieerd programma Uit de Kunst.

Zondagmorgen 24 januari op Rick FM weer een vol en gevarieerd programma Uit de Kunst.


Geplaatst op: 20 januari 2021

“Uit de Kunst” op zondagmorgen 24 januari van 10.00 tot 11.00 uur met weer een vol en gevarieerd programma.

In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maken de presentatoren Naomi Heidinga en Bob Berkemeier een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In de zestiende uitzending is de presentatie in handen van Naomi Heidinga. “Uit de Kunst” met gevarieerde onderwerpen, interviews en muziek.

Programma items;

Interview met Edwin Oud.
Carel Nieber interviewt Edwin Oud. Edwin woont in Uithoorn en is naast zijn werk o.a. Djembé leraar en een van de mensen achter de Djembé vereniging Negunya. Hij is ook presentator bij Rick FM met zijn wekelijks programma “Reggae Festival” op de dinsdagavond.
https://www.negunya.nl/

Historische Column van Chris Woerden.
Chris Woerden vertelt in zijn historische column over de gezondheid in de gemeente Uithoorn. Nu hebben we het Corona virus, maar in het verleden hebben meerdere ziektes Uithoorn en De Kwakel getroffen.
https://www.inuithoorn.nl/

Interview Voorleesdagen.
Frank van Agtmaal heeft een interview met Victor van Honk, marketing en communicatie, van de Bibliotheek Amstelland over de Voorleesdagen 20 t/m 30 januari. Dit jaar met een speciaal online programma.
https://www.debibliotheekamstelland.nl/voorleesdagen.html?fbclid=IwAR3DAtc8VO8IulIqPy9eQju80xK99VZ2mEocBLW4IVnj00bj1KPRIe7B6Ok

Interview met Amanda ten Cate.
Amanda ten Cate was een van de initiatiefnemers van de zoektocht naar de Uithoornse dorpsdichter.
Bij de finale, die Gerardo Insua Teijeiro won met zijn gedicht “Ik ben een kind van dit dorp”, ontstond het idee voor een gedichtenbundel. Iris Soerel, initiatiefneemster, bracht het boek “Ontmoetingen in poëzie en proza Uithoorn & De Kwakel” uit. Amanda werkt momenteel aan haar eerste boek.

Daarnaast natuurlijk de culturele agenda en fijne muziek. De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: 5a frequentie 174,928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream 
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/ 

 #uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagmorgen 24 januari op Rick FM weer een vol en gevarieerd programma Uit de Kunst.

“Uit de Kunst” op zondagmorgen 24 januari van 10.00 tot 11.00 uur met weer een vol en gevarieerd programma. In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: