001 - OrMontre
Poelier-Traiteur Van Egmond helpt klanten online vanwege coronacrisis

Poelier-Traiteur Van Egmond helpt klanten online vanwege coronacrisis


Geplaatst op: 20 januari 2021

Bij Poelier-Traiteur van Egmond uit Mijdrecht en Uithoorn, is het vanaf nu mogelijk om online te bestellen en te laten bezorgen of af te halen. Hiermee speelt Van Egmond in op de coronacrisis en zorgen zij ervoor dat iedereen veilig, makkelijk en snel kwaliteitsproducten van de vakman in huis kan halen.

Eigenaar Sebastiaan Strubbe legt uit: ‘Mensen hebben online boodschappen doen ontdekt tijdens de coronacrisis. Ook geeft men wat meer uit aan goed eten en luxere producten. Nu de horeca dicht is, willen we thuis genieten van een mooi stukje vlees.

‘Om klanten te helpen drukte te mijden en hen meer gemak te bieden, kunnen zij voortaan ook in de webshop bestellen. Zo bieden we mensen het gemak van online met de kwaliteit van de vakman. Bovendien kunnen we zo ook mensen laten genieten die niet naar winkel kunnen of durven komen vanwege corona.’

Online of via app bestellen 

Klanten kunnen makkelijk en veilig online bestellen op poeliervanegmond.nl of via de eigen Van Egmond app. Bestellingen worden tegen een kleine vergoeding thuisbezorgd, of kunnen op het gewenste tijdstip worden opgehaald in de winkel zonder wachten.

Grillspecialiteiten en maaltijden

Van Egmond biedt een breed assortiment aan traditionele poeliersproducten, dagverse grillspecialiteiten en andere lekkernijen. Mensen die extra gemak willen, kiezen voor huisgemaakte kant-en-klaarmaaltijden die zelf kunnen worden samengesteld.

Broodjes voor de lunch

Ook zijn bij Poelier-Traiteur van Egmond een breed assortiment vers belegde broodjes te bestellen. Lekker voor thuis, maar ook handig voor de lunch bij bedrijven in de omgeving. Makkelijk online bestellen en warm bezorgd.

Kwaliteit en specialiteit is de basis waarmee Van Egmond werkt. Bestellen kan op poeliervanegmond.nl of met de Van Egmond app. De app is te downloaden voor Android en Apple in de app stores.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poelier-Traiteur Van Egmond helpt klanten online vanwege coronacrisis

Bij Poelier-Traiteur van Egmond uit Mijdrecht en Uithoorn, is het vanaf nu mogelijk om online te bestellen en te laten bezorgen of af te halen. Hiermee speelt Van Egmond in op de coronacrisis en zorgen zij ervoor dat iedereen veilig, makkelijk en snel kwaliteitsproducten van de vakman in huis kan Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: