Huif
Uitreiking Rondeveense Topper, dit jaar in unieke vorm

Uitreiking Rondeveense Topper, dit jaar in unieke vorm


Geplaatst op: 21 januari 2021

Precies een jaar geleden werden er tijdens de eerste editie van de Rondeveense Topper, meerdere kinderen in het zonnetje gezet. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden, onder luid applaus van vrienden en familie, de jeugdlintjes voor de eerste keer uitgereikt. De feestelijke uitreiking van dit jaar zou oorspronkelijk vandaag plaatsvinden. Helaas moest er vanwege de huidige coronamaatregelen voor een aangepaste vorm gekozen worden. Maar niet getreurd: de invulling wordt dan wel anders, toch wordt deze editie heel bijzonder.  

De kinderen die in aanmerking komen voor het jeugdlintje, vormen door hun maatschappelijke inzet een inspirerend voorbeeld voor anderen. Juist in deze lastige tijden willen wij hier volop aandacht aan besteden en dit aan niemand voorbij laten gaan. De kinderen die dit jaar een jeugdlintje ontvangen, willen wij ondanks de huidige maatregelen, op een unieke manier verrassen. Zij krijgen hun Rondeveense Topper thuis uitgereikt. 

Benieuwd naar de Rondeveense Toppers van dit jaar? 

Vanaf volgende week worden de jeugdlintjes uitgereikt. U kunt deze speciale momenten wekelijks volgen via onze gemeentelijke media. Houd onze website, sociale media kanalen en de gemeentepagina vanaf volgende week daarom extra goed in de gaten.  

Meer weten over de Rondeveense Topper?

Alle informatie over het jeugdlintje vindt u via www.derondevenen.nl/rondeveensetopper.

 


Laatst bewerkt op: 21 januari 2021 06:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitreiking Rondeveense Topper, dit jaar in unieke vorm

Precies een jaar geleden werden er tijdens de eerste editie van de Rondeveense Topper, meerdere kinderen in het zonnetje gezet. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden, onder luid applaus van vrienden en familie, de jeugdlintjes voor de eerste keer uitgereikt. De feestelijke uitreiking van dit jaar zou oorspronkelijk vandaag plaatsvinden. Helaas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: