Man gooit fiets naar politieauto tijdens controle avondklok Aalsmeer

Man gooit fiets naar politieauto tijdens controle avondklok Aalsmeer


Geplaatst op: 24 januari 2021

In Aalsmeer is tijdens de eerste nacht van de avondklok één persoon aangehouden. De man gooide nog voor de controle begon zijn fiets tegen de politieauto.

De politie reed in Aalsmeer toen zij een passerende fietser wilde controleren in verband met de avondklok. Nog voor dat de agent in gesprek kon met de man werd hij laaiend. De fietser gooide zijn fiets tegen de politieauto en ging hevig in verzet.

De verdachte werd in de boeien geslagen en is aangehouden. De man is overgebracht naar het cellencomplex waar hij op een later moment wordt verhoord.

De politie laat op social media weten dat de regels met betrekking tot de avondklok in Aalsmeer en Uithoorn goed werden nageleefd. Agenten hebben naast de aanhouding van de verdachte twee bekeuringen uitgeschreven voor een overtreding op de avondklok. Ook moesten zij de eerste nacht één feestje beëindigen.


Laatst bewerkt op: 24 januari 2021 09:06

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man gooit fiets naar politieauto tijdens controle avondklok Aalsmeer

In Aalsmeer is tijdens de eerste nacht van de avondklok één persoon aangehouden. De man gooide nog voor de controle begon zijn fiets tegen de politieauto. De politie reed in Aalsmeer toen zij een passerende fietser wilde controleren in verband met de avondklok. Nog voor dat de agent in gesprek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: