Huif
Alle teams Dansstudio Sietske in de prijzen

Alle teams Dansstudio Sietske in de prijzen


Geplaatst op: 24 januari 2021

Op zondag 24 januari hadden de wedstrijdteams van Dansstudio Sietske weer een online danswedstrijd. Deze keer mochten de dansers niet met z´n allen in de danszaal kijken naar de wedstrijd. Dus iedereen zat thuis en keek tegelijkertijd naar de wedstrijd. Sommige teams zaten ook gezellig met elkaar in een videogesprek zodat ze tijdens de wedstrijd met elkaar mee konden leven.

In verband met de corona maatregelen hebben wij de filmpjes ingestuurd die wij in december gemaakt hebben. In de eerste wedstrijd zaten onze jongste twee teams. Als eerste mochten onze DSS Girls, deze meiden zijn in de leeftijd tot 10 jaar. Na alle tegenstanders te hebben gezien, dachten de meiden en de docenten dat er wel kans zou zijn op een podiumplaats maar de dansers moesten wachten tot de hele wedstrijd voorbij was voor ze de uitslag zouden horen.

Ondertussen was Dss 7-up aan de beurt, dit zijn de meiden van11 tot en met 13 jaar. Zij waren de vorige keer helaas net buiten de prijzen gevallen. Deze keer deden er nog meer teams mee dus het werd alleen maar lastiger om in de prijzen te vallen. Nadat de dansers alle tegenstanders hadden gezien, dachten ze niet dat ze in de prijzen zouden vallen maar het was afwachten wat er bij de prijsuitreiking zou gebeuren.

Eindelijk was de uitslag van de eerste wedstrijd daar. De Dss Girls werden eerste! Het gejuig klonk door heel De Ronde Venen. Maar het werd nog leuker, Dss 7-up was ook in de prijzen gevallen en werd maar liefst tweede van al die teams!

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Dss X-plosion, de dansers van 14 en 15 jaar. Dit team onder leiding van docente Dillian zat er helemaal klaar voor. Met hun knalroze topjes vielen ze wel op tussen de andere dansen. Bij de uitslag kregen zij te horen dat zij de allerbeste waren van hun categorie en dus de eerste prijs mee naar huis mochten nemen! De meiden waren hartstikke blij en met twee wedstrijdoverwinningen zijn zij met hun punten erg goed op weg naar een plekje in de finale.

In de derde en laatste wedstrijd mochten de Dss Ladies hun kunsten vertonen met een filmpje. In deze moeilijke categorie en een filmpje waar de meiden zelf niet heel trots op waren, was de verwachting niet heel hoog. Bij de uitslag kregen de dames te horen dat zij toch een geweldige 3e plaats hebben behaald!

Alle teams hebben dus een prijs behaald en de bekers worden naar de dansstudio gestuurd. Die zullen een prachtplek krijgen in de prijzenkast. De docenten willen de dansers van harte feliciteren met hun geweldige prestatie en wij kijken uit naar de volgende wedstrijden.

Laatst bewerkt op: 24 januari 2021 15:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alle teams Dansstudio Sietske in de prijzen

Op zondag 24 januari hadden de wedstrijdteams van Dansstudio Sietske weer een online danswedstrijd. Deze keer mochten de dansers niet met z´n allen in de danszaal kijken naar de wedstrijd. Dus iedereen zat thuis en keek tegelijkertijd naar de wedstrijd. Sommige teams zaten ook gezellig met elkaar in een videogesprek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: