Huif
Fietser overleden na noodlottig ongeluk Vinkeveen

Fietser overleden na noodlottig ongeluk Vinkeveen


Geplaatst op: 25 januari 2021

De fietser die vrijdagmiddag betrokken raakte bij een ongeluk op de Mijdrechtse Dwarsweg in Vinkeveen is aan zijn verwondingen overleden. Dat laat de politie maandagmiddag weten.

Vrijdagmiddag kwam de man rond 17:20 uur ten val nadat hij een groepje fietsers inhaalde. Het slachtoffer, een man uit Vinkeveen, raakte gewond aan zijn hoofd en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De hulp heeft helaas niet mogen baten en het slachtoffer overleed zaterdag 23 januari aan zijn verwondingen.

Woordvoerder Maren Wonder van Politie Midden-Nederland laat weten dat het om een noodlottig ongeluk gaat. Een aantal fietsers, waaronder kinderen, waren betrokken bij de botsing, maar van schuld is geen sprake volgens de woordvoerder. De politie doet daarom ook geen onderzoek.


Laatst bewerkt op: 25 januari 2021 13:39

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietser overleden na noodlottig ongeluk Vinkeveen

De fietser die vrijdagmiddag betrokken raakte bij een ongeluk op de Mijdrechtse Dwarsweg in Vinkeveen is aan zijn verwondingen overleden. Dat laat de politie maandagmiddag weten. Vrijdagmiddag kwam de man rond 17:20 uur ten val nadat hij een groepje fietsers inhaalde. Het slachtoffer, een man uit Vinkeveen, raakte gewond aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: