001 - OrMontre
Marsman Caravans biedt “Showroom aan huis”

Marsman Caravans biedt “Showroom aan huis”


Geplaatst op: 25 januari 2021

Marsman Caravans is dit jaar begonnen met het concept ‘Showroom aan huis.’ Omdat de winkel dicht is, is het nu mogelijk om thuis een caravan te bekijken. De klant kan een caravan uitzoeken die hij graag wilt bekijken, plant een afspraak in en vervolgens komt 1 van de adviseurs van Marsman Caravans naar de klant toe MET caravan. Op deze manier kan de klant de caravan van binnen en buiten bekijken en kan er een passende offerte gemaakt worden. Het blijft tenslotte maatwerk: Welke indeling? Welke bekleding? Kleur van het interieur, enz. Wij begrijpen dat klanten graag iets zien voordat een dergelijke aankoop wordt gedaan.

Trends in de branche

Omdat het er naar uit ziet dat corona ook dit jaar nog behoorlijk veel invloed zal hebben op onze vakanties, zien we steeds meer families die er voor kiezen om te gaan kamperen. Omdat je te maken hebt met levertijden enz. willen wij niet wachten tot de lockdown afgelopen is en daarom gaan wij nu met de caravans op pad.

De eerste reacties zijn goed

De eerste reacties zijn goed. We zien dat de klant zelf ook graag zijn vakantie wil plannen, maar omdat alles dicht is, kunnen zij niets. Op deze manier kun je toch bezig zijn met de vakantieplannen voor dit jaar!

Marsman Caravans

Sinds 2 jaar hebben de broers Barry en Brian Marsman het stokje overgenomen van hun ouders. Deze winter is er gewerkt aan een verbouwing van de werkplaats zodat er meer werkplekken gecreëerd konden worden. Begin februari is de werkplaats up and running en kunnen er weer onderhoudsbeurten worden uitgevoerd. Ook voor schades kun je bij Marsman Caravans terecht. Bel gerust 0297-242234 wanneer u hier vragen over heeft.

Link: https://www.marsmancaravans.nl/showroom-aan-huis

 
Laatst bewerkt op: 25 januari 2021 15:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Marsman Caravans biedt “Showroom aan huis”

Marsman Caravans is dit jaar begonnen met het concept ‘Showroom aan huis.’ Omdat de winkel dicht is, is het nu mogelijk om thuis een caravan te bekijken. De klant kan een caravan uitzoeken die hij graag wilt bekijken, plant een afspraak in en vervolgens komt 1 van de adviseurs van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: