0001 - Skischool Aveen 2021
Kunst in de etalage Mijdrecht

Kunst in de etalage Mijdrecht


Geplaatst op: 25 januari 2021

In december opende kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen in een leegstaand winkelpand in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht een pop-up galerie. Helaas moest door de lock-down de galerie alweer na een paar dagen worden gesloten.

In afwachting van een heropening heeft KRV nu een vijftal kunstenaars uit De Ronde Venen de gelegenheid geboden zich in de etalage te presenteren. Over enkele weken kunnen weer andere kunstenaars van deze mogelijkheid gebruik maken. Het publiek, dat de etalage passeert, kan genieten van schilderijen, tekeningen en fotokunst. De werken zijn voorzien van een nummer, dat verwijst naar een lijst van deelnemende kunstenaars, die aan de deur is bevestigd. Dat zijn op dit moment Willy van Loon-Van Dijk, Tiny Mens, Edith Gerritsma, Elianne Groenhart en Alize Engel. Op de website www.kunstrondevenen.nl is informatie over deze kunstenaars, met hun contactgegevens, te vinden. Als iemand in de aanschaf van een werk is geïnteresseerd, kan men direct contact met de kunstenaar opnemen.

Zodra de lock-down achter de rug is, hoopt KunstRondeVenen de galerie weer volledig te kunnen inrichten en zo een nog breder beeld te geven van wat er aan prachtige kunst in De Ronde Venen wordt gemaakt. In het laatste weekend van mei zal KRV weer een atelierroute organiseren. Dan zullen de zeventig aangesloten kunstenaars op zo’n veertig locaties hun werk laten zien. In de galerie zal dan de centrale expositie worden ingericht.
Laatst bewerkt op: 25 januari 2021 17:59

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunst in de etalage Mijdrecht

In december opende kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen in een leegstaand winkelpand in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht een pop-up galerie. Helaas moest door de lock-down de galerie alweer na een paar dagen worden gesloten. In afwachting van een heropening heeft KRV nu een vijftal kunstenaars uit De Ronde Venen de gelegenheid geboden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: