Foto: Arthur van der Kooij - De Groene Venen

Brugwachter en Vinkevener uit TV-programma Typisch Vinkeveen overleden


Geplaatst op: 27 januari 2021

Afgelopen week is de bekende brugwachter en Vinkevener Jan van Leeuwen overleden. Jan speelde vorige jaar nog een hoofdrol in het tv-programma Typisch Vinkeveen.

Iedereen die de Vinkeveense Plassen wel eens per boot bezocht heeft, kende 'Jan de brugwachter' wel. De altijd goedlachse man stond vaak bij de Heulbrug in Vinkeveen. "We gaan jou maar ook je grappen, grollen en enthousiasme missen" en "Wat zal ik die man missen zeg!! Bracht altijd een lach op ieder gezicht." zijn enkele reacties op het overlijden van de populaire brugwachter.

Jan, geboren in Mijdrecht, overleed 21 januari op 61-jarige leeftijd in Vinkeveen. "Onverwachts en veel te vroeg is onze lieve vader, trotse opa, broer, en zwager overleden" is te lezen in de rouwadvertentie die deze week in verschillende huis-aan-huisblad verschijnt.

 

 

Dit bericht is geplaatst in overleg met de nabestaande van Jan.

Foto: Arthur van der Kooij - De Groene Venen

Laatst bewerkt op: 27 januari 2021 13:03

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brugwachter en Vinkevener uit TV-programma Typisch Vinkeveen overleden

Afgelopen week is de bekende brugwachter en Vinkevener Jan van Leeuwen overleden. Jan speelde vorige jaar nog een hoofdrol in het tv-programma Typisch Vinkeveen. Iedereen die de Vinkeveense Plassen wel eens per boot bezocht heeft, kende 'Jan de brugwachter' wel. De altijd goedlachse man stond vaak bij de Heulbrug in Vinkeveen. "We gaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: