001 - OrMontre
Investeer samen met De Loods in de toekomst en ontvang voordeel

Investeer samen met De Loods in de toekomst en ontvang voordeel

Investeer samen met De Loods in de toekomst en ontvang voordeel

Geplaatst op: 27 januari 2021

Support De Loods met een bijdrage en wij maken er een WIN-WIN situatie van, met voordeel voor jou! Meedoen kan al vanaf €50,-

De Loods wordt big, bigger, BIGGEST en daar kunnen wij jouw hulp, in deze tijd, goed bij gebruiken! De Loods Fashion timmert hard aan de weg om een regionale gigant te worden en gaat jou verbluffen met zijn totale oppervlak van 1100m2! De Loods wordt verbouwd en onthaalt al zijn klanten voortaan als sterren door het Broadway thema. Wil jij helpen deze ‘American Dream’ waar te maken? Word dan ambassadeur! Ga naar www.deloodsfashion.nl.

 De plannen

Het mini-warenhuis is straks omgetoverd tot indoor modestad met nog meer merken die allemaal hun eigen ruimte zullen aankleden met hun look en feel. De Loods heeft niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk meer te bieden. Zo zullen ook de grote maten (t/m maat 52) van de vooraanstaande merken Vero Moda en ONLY opgenomen worden in het merkenpakket. Nieuwkomers zullen onder andere zijn: Colourful Rebel, OPUS, Cast Iron, Malelions, Selected Homme en ONLY and SONS.

Naar De Loods is straks een dagje uit! Niet alleen heb je veel meer te shoppen, maar we kunnen je ook echt laten stralen en ontspannen. De Beautysalon van De Loods opent na de verbouwing haar deuren en zorgt voor een totaal concept! Neem plaats aan de nagelbar, onderga een gezichtsbehandeling, neem een lekkere massage of laat de wenkbrauwen even bijwerken. Je loopt naar buiten als nieuw, in het nieuw!

De XXL bar, waar we het al eerder over hadden, is straks 18 meter lang. Zie jij jezelf al zitten op een velvet rode barkruk? Terwijl jij even zit bij te komen van je shopsessie, maakt de barista met veel plezier een goede bak koffie voor je klaar. En wedden dat je niet naar huis gaat zonder een zak vers afgebakken koeken, nadat je de geur hebt geroken aan de bar?

We rollen de rode loper voor je uit en die blijft permanent liggen. Alles wordt 2x zó groot en geweldig, ruime paskamers met rode fluwelen gordijnen, lichtbakken zoals je die ziet bij de Broadway theaters én een chique lounge. Het wordt groots, het wordt extravagant, het wordt Broadway!

Jouw hulp kan veel verschil maken. Zet samen met De Loods dit concept neer en werk mee aan het succes. Een gigantische Loods met een WAUW-effect in sfeer, beleving en experience. Doe jij mee?

Hoe werkt het?

Jij kiest een bedrag waarmee je De Loods wilt supporten. Als dank daarvoor ontvang je een aantal voordelen bij je aankopen. Daarnaast een mooie bijkomende rente en terugbetaling van je inleg na 4 jaar. Meedoen kan al vanaf €50,-

Dit krijg je ALTIJD als je meedoet:

  • De eeuwige dank en jouw naam zal worden vereeuwigd op de Wall of Fame
  • Jij wordt als ‘BL’er’ (bekende Loods-ster) uitgenodigd voor het openingsfeest waar jij en je gezin maar liefst 20% korting krijgen op al je kleding aankopen. Iets om naar uit te kijken na de lockdown!
  • Ontvang een zak vol vers afgebakken koeken uit onze oven.
  • Over het geld bedrag dat je als ambassadeur geeft, ontvang je jaarlijks 4% rente met een looptijd van 4 jaar. Na 4 jaar ontvang je jouw inleg weer terug op je rekening.

 Bovenstaande beloningen zijn voor iedereen, die De Loods een warm hart toedraagt en zijn steentje wil bij dragen. Hoe meer je inlegt, hoe groter de beloning.

Ook voor bedrijven is het inleggen van een bedrag zeker interessant. Niet alleen voor jou als bedrijf heeft dit voordelen, maar ook voor je personeel! Daarnaast zet De Loods de bedrijven in de spotlights op de Social Media kanalen met bijna 10000 actieve volgers. Zo supporten jullie elkaar!

Wil jij ambassadeur worden van De Loods? Ga dan naar www.deloodsfashion.nl en doe mee!Laatst bewerkt op: 27 januari 2021 15:04

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Investeer samen met De Loods in de toekomst en ontvang voordeel

Support De Loods met een bijdrage en wij maken er een WIN-WIN situatie van, met voordeel voor jou! Meedoen kan al vanaf €50,- De Loods wordt big, bigger, BIGGEST en daar kunnen wij jouw hulp, in deze tijd, goed bij gebruiken! De Loods Fashion timmert hard aan de weg om een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: