001 - OrMontre
Vrachtwagen botst op stilstaande auto N201 Waverveen

Vrachtwagen botst op stilstaande auto N201 Waverveen


Geplaatst op: 27 januari 2021

Op de N201 tussen Vinkeveen en Waverveen is woensdagmiddag een kettingbotsing ontstaan. Een vrachtwagen botste op een stilstaand voertuig.

Het ongeluk gebeurde woensdagmiddag rond 16:00 uur richting Mijdrecht. De vrachtwagen kon niet tijdig remmen voor het stilstaande voertuig en botste er frontaal op. De automobilist van de bestelbus schoot naar voren en kwamen tegen een auto voor hem tot stilstand. Alle inzittenden zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

Vanwege het ongeluk was er nog maar één rijbaan beschikbaar op de N201. Het verkeer werd beurtelings om het ongeval geleid wat zorgde voor een lange file en drukte op sluiproutes.


Laatst bewerkt op: 28 januari 2021 06:29

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrachtwagen botst op stilstaande auto N201 Waverveen

Op de N201 tussen Vinkeveen en Waverveen is woensdagmiddag een kettingbotsing ontstaan. Een vrachtwagen botste op een stilstaand voertuig. Het ongeluk gebeurde woensdagmiddag rond 16:00 uur richting Mijdrecht. De vrachtwagen kon niet tijdig remmen voor het stilstaande voertuig en botste er frontaal op. De automobilist van de bestelbus schoot naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: