Cursus Klein Vaarbewijs I

Cursus Klein Vaarbewijs I


Geplaatst op: 28 januari 2021

“Een schip met een linkse schroef loopt geen snelheid door het water. Het is windstil. Het roer staat midscheeps. Wat gebeurt er als de schroef op achteruit wordt gezet? a. Het schip vaart in een rechte lijn achteruit. b. Het achterschip trekt naar bakboord. c. Het achterschip trekt naar stuurboord.” (bron: www.cbr.nl) Weet u het correcte antwoord op deze vraag? De vraag is afkomstig uit het proefexamen voor het Klein Vaarbewijs I. Dit vaarbewijs is verplicht om te varen met boten langer dan 15 meter, of die sneller kunnen varen dan 20 kilometer per uur. Maar voor iedereen die een boot(je) bezit of regelmatig op het water komt, is het zeer nuttig om de regels te kennen. Bovendien is de online cursus een leuke activiteit om even met iets heel anders bezig te zijn. 

 Op 3 maart start de online cursus ‘Klein Vaarbewijs I’. De bevlogen CWO erkende docent behandelt gedurende vijf woensdagavonden alle lesstof. De interactieve bijeenkomsten zijn een combinatie van vertellen, uitleggen, oefenen en bespreken. Aangevuld met diverse praktijkvoorbeelden middels verhalen, foto’s en filmpjes. Mede door de interactie zijn het naast leerzame ook hele gezellige avonden.

De eerste vier bijeenkomsten vinden online plaats, op 3, 19, 17 en 24 maart. De vijfde bijeenkomst hopen we offline, op locatie zeilschool, te kunnen doen. Deze datum is dus nader te bepalen.

Voor meer informatie en aanmelden: www.zeilschoolvinkeveen.nl / info@zeilschoolvinkeveen.nl.


Laatst bewerkt op: 29 januari 2021 17:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus Klein Vaarbewijs I

“Een schip met een linkse schroef loopt geen snelheid door het water. Het is windstil. Het roer staat midscheeps. Wat gebeurt er als de schroef op achteruit wordt gezet? a. Het schip vaart in een rechte lijn achteruit. b. Het achterschip trekt naar bakboord. c. Het achterschip trekt naar stuurboord.” … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: