001 - OrMontre
Afvalkalender Vinkeveen gewijzigd vanaf 1 februari

Afvalkalender Vinkeveen gewijzigd vanaf 1 februari


Geplaatst op: 29 januari 2021

Op verzoek van de afvalinzamelaar is er een aanpassing in de afvalkalender voor inzamelgebied Vinkeveen. De afvalkalender voor het buitengebied verandert niet. Daar blijft de afvalkalender gewoon zoals hij is. Inwoners van inzamelgebied Vinkeveen ontvangen deze week een papieren versie van de nieuwe afvalkalender. Deze wordt verspreid bij krant De Groene Venen. Heeft u deze niet ontvangen? Dan kunt u deze ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

Ook in Mijnafvalwijzer staan de nieuwe inzameldata: op de website en in de app. Voor de app gebruikers geldt dat zij de app moeten verversen om de nieuwe data te zien. 

Deze nieuwe kalender betekent dat op maandag 1 februari het PDM afval wordt opgehaald in Vinkeveen. Deze maand wordt het PMD afval 3 keer opgehaald, om weer in het juiste ritme te komen.


Laatst bewerkt op: 29 januari 2021 17:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afvalkalender Vinkeveen gewijzigd vanaf 1 februari

Op verzoek van de afvalinzamelaar is er een aanpassing in de afvalkalender voor inzamelgebied Vinkeveen. De afvalkalender voor het buitengebied verandert niet. Daar blijft de afvalkalender gewoon zoals hij is. Inwoners van inzamelgebied Vinkeveen ontvangen deze week een papieren versie van de nieuwe afvalkalender. Deze wordt verspreid bij krant De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: