001 -Family

Start Multi Mondo zwemgroepen voor mannen en vrouwen


Geplaatst op: 30 augustus 2011

Het seizoen voor de zwemgroepen van Stichting Multi Mondo gaat weer van start in het Veenweidebad. Naast diverse damesgroepen op woensdagavond, start begin september ook een aparte mannengroep op donderdagavond.

Zij kunnen ook lessen voor een zwemdiploma A, B, of C, of komen trimzwemmen. Bij de mannen gaat Matthijs Blom les geven en Abid Asafiati gaat hem daarbij assisteren. Bij de vrouwengroepen staan er afwisselend: Ans Bruggeman, Karin van Riel, Hetty Vermeulen, Marion Visser, Quassima Asafiati en Hermien Libera.

Veiligheid
Initiatiefnemer Quasima Asafiati vindt het belangrijk om zoveel mogelijk mannen en vrouwen te stimuleren om te leren zwemmen. "Het gaat om je eigen veiligheid en die van anderen. In Nederland zou volgens mij iedereen moeten kunnen zwemmen en in deze omgeving is dat helemaal belangrijk met al die sloten en plassen om ons heen. Je moet jezelf kunnen redden en je leert ook wat je moet doen als iemand anders ineens in het water terecht komt zonder te kunnen zwemmen."

Welkom

De vrouwengroepen zijn al langer actief via Multi Mondo. "Vrouwen kunnen zich om allerlei redenen prettiger voelen als ze in een groep zijn met alleen maar vrouwen. Vooral als ze sportief bezig zijn zoals in de fitnesszaal of het zwembad kunnen ze meer onzeker worden over hun uiterlijk als er mannen bij zouden zijn. Als vrouwen onderling is er ook herkenning. Alle vrouwen zijn welkom, of je bijvoorbeeld niet gemakkelijk in het openbaar gaat zwemmen vanwege littekens bijvoorbeeld of vanwege je religie, dat maakt niets uit. Ze mogen ook zelf de badkleding kiezen, waar zij zich goed in voelen."

Alle groepen starten om 21.15 uur in het grote wedstrijdbad. Voor vrouwen is het niet verplicht om in een badpak te zwemmen. Voor meer informatie en aanmelding: Stichting Multi Mondo, via Stichting de Baat, Kerkvaart 2, tel.nr. : 0297 - 230 280 (ma. t/m do. 9.00 - 15.30 uur) of via Quassima Asafiati persoonlijk, tel. nr. 06 - 26 99 93 95 (vrijdag), www.multimondo.nl, info@multmondo.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start Multi Mondo zwemgroepen voor mannen en vrouwen

Het seizoen voor de zwemgroepen van Stichting Multi Mondo gaat weer van start in het Veenweidebad. Naast diverse damesgroepen op woensdagavond, start begin september ook een aparte mannengroep op donderdagavond. Zij kunnen ook lessen voor een zwemdiploma A, B, of C, of komen trimzwemmen. Bij de mannen gaat Matthijs Blom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: