0001 - Skischool Aveen 2021
Gratis online informatiebijeenkomst over financiële regelingen

Gratis online informatiebijeenkomst over financiële regelingen


Geplaatst op: 1 februari 2021

Op maandag 15 februari organiseert Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met MantelzorgNL een informatiebijeenkomst over financiële regelingen. De bijeenkomst is er voor mensen die iemand in hun omgeving ondersteunen, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, een fysieke-, verstandelijke of psychische beperking of hoge leeftijd.

Het is niet gemakkelijk om wegwijs te worden in de huidige wet- en regelgeving. Sommige regelingen hebben mogelijk financiële consequenties waar u rekening mee moet houden of juist profijt van kunt hebben. Het is dus belangrijk om uzelf goed te laten informeren. Daarom geeft adviseur Rianne Hanning van MantelzorgNL u op een toegankelijke- en overzichtelijke wijze informatie over de verschillende (financiële) regelingen waarmee u te maken kunt krijgen. Na afloop van de bijeenkomst weet u welke financiële regelingen er zijn en waar u mogelijk profijt van kunt hebben. Zo kunt u met meer kennis uw belastingaangifte (laten) invullen of vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties. Om de bijeenkomst zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw situatie, kunt u al uw vragen die avond stellen.

????????????????????: maandag 15 februari
????????????????????????????: Rianne Hanning van MantelzorgNL
????????????????: 19.30 - 21.00 uur
????????????????????????????????: gratis
????????????????????????????????????: info@mantelzorgvhl.nl, o.v.v. naam, telefoonnummer en woonplaats.
Na aanmelding krijgt u uiterlijk op de dag zelf een mail met daarin de deelnamelink. U krijgt zo nodig telefonische hulp als u er niet uitkomt.

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Kijk voor meer informatie op: www.mantelzorgderondevenen.nl of bel naar: 0297-230 280.


Laatst bewerkt op: 1 februari 2021 11:03

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis online informatiebijeenkomst over financiële regelingen

Op maandag 15 februari organiseert Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met MantelzorgNL een informatiebijeenkomst over financiële regelingen. De bijeenkomst is er voor mensen die iemand in hun omgeving ondersteunen, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, een fysieke-, verstandelijke of psychische beperking of hoge leeftijd. Het is niet gemakkelijk om wegwijs te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: