Oud papier Kudelstaart voor 21.00 uur opgehaald

Oud papier Kudelstaart voor 21.00 uur opgehaald


Geplaatst op: 1 februari 2021

De avondklok heeft gevolgen voor het ophalen van oud papier in Kudelstaart. Deze maand halen de vrijwilligers van korfbalvereniging VZOD het oud papier op. Ook zij moeten weer om 21.00 uur binnen zijn en zullen daarom op 5 februari eerder beginnen en eerder stoppen met het ophalen van oud papier.

De vrijwilligers zetten alles op alles om al het oud papier op te halen. U kunt ze helpen door het papier voor 17.30 uur aan te bieden op de gebruikelijke plek. Mocht het zo zijn dat door tijdgebrek uw papier niet opgehaald kan worden, wordt dit op zaterdagochtend gedaan. Voor de meest actuele informatie kunt u terecht op de Facebookpagina van Stichting Supporting Kudelstaart: https://www.facebook.com/stichtingsupportingkudelstaart

Milieustraat

U kunt oud papier ook altijd bij de milieustraat in Rijsenhout inleveren, op de Aarbergerweg 41. De milieustraat is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u behalve uw grofvuil ook uw andere afvalsoorten gescheiden aanbieden. Materialen worden op die manier gerecycled en blijven zo in de kringloop.

 


Laatst bewerkt op: 1 februari 2021 16:23

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oud papier Kudelstaart voor 21.00 uur opgehaald

De avondklok heeft gevolgen voor het ophalen van oud papier in Kudelstaart. Deze maand halen de vrijwilligers van korfbalvereniging VZOD het oud papier op. Ook zij moeten weer om 21.00 uur binnen zijn en zullen daarom op 5 februari eerder beginnen en eerder stoppen met het ophalen van oud papier. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: