Bord op schoot bij de ‘Mark en Eric Show’

Bord op schoot bij de ‘Mark en Eric Show’


Geplaatst op: 2 februari 2021

Radio Aalsmeer heeft zichzelf helemaal in het nieuw gestoken! Vanaf maandag 1 februari is een compleet nieuwe vormgeving live gegaan op de lokale zender. De nieuwe jingles hebben een ander geluid dan voorheen: een geluid dat beter aansluit bij 2021. Sinds het begin van de coronacrisis is de muziekredactie al bezig met het vernieuwen en updaten van de non-stop muziekmix die overdag en ’s nachts op de zender te horen is. Nu komt daar dus ook nog een nieuwe vormgeving bij, waardoor het geluid van Radio Aalsmeer helemaal vernieuwd is. Een prettige muziekmix voor thuis of tijdens het werk. Radio Aalsmeer is ‘altijd bij jou in de buurt’. Het jinglepakket is geproduceerd door Pure Jingles, een bedrijf dat eerder ook pakketten voor NPO Radio 2, 3FM, BBC en Studio Brussel maakte.

Medium Mercedes bij ‘Echt Esther’

Mercedes Sharrocks is te gast bij ‘Echt Esther’ op donderdagavond 4 februari om 19.00 uur. Ze is medium, intuïtief coach, geeft les in intuïtieve ontwikkeling en mediumschap en is schrijfster. Ze geeft medium readings waarbij ze contact maakt met dierbare overledenen. Als intuïtief coach leest ze je aura en leert ze je in jezelf te geloven. Ze heeft ook een passie voor het lesgeven in intuïtieve ontwikkeling & mediumschap. Vorig is haar boek: Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld uitgekomen en deze zomer komt Tekens vanuit het Universum uit. Programmamaakster Esther Sparnaaij is benieuwd hoe deze positieve duizendpoot dit allemaal combineert met haar gezin. Ze komt op het juiste moment aan het begin van de maand van de spiritualiteit. Heb jij ook een vraag voor Mercedes? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl 

‘Mark en Eric (dinner-)show’

Wegens de avondklok is de ‘Mark en Eric Show’ aanstaande vrijdag eenmalig op de ongebruikelijke tijd van 18:00 tot 20:00 uur. Dat betekent met het bord op schoot luisteren naar de quarantaine tunes van de radioshow. De show volgen kan ook via de TV (Caiway kanaal 12) waardoor je een kijkje krijgt in de studio en mee kan kijken met de videocalls die gepland staan. Met wethouder Robert van Rijn wordt het tekort aan starterswoningen besproken en Buurtwerk laat zich uit over jongeren in Aalsmeer tijdens de coronapandemie. Hoe gaat men om met de avondklok? Er wordt live contact gezocht met de dienstdoende hoofdagent en met Café Vleghaar om iedereen via de radio tóch nog even het kroeggevoel te kunnen geven. Iedereen verlangt naar een feestje en zo ook de Carnavallers in de regio. Heeft Ronald Stolwijk van de Pretpeurders aanstaande vrijdag in het interview verlossend nieuws? Ga voor meer informatie naar de Instagram van de Mark en Eric Show’; @markeneric, of naar www.markeneric.nl.  

‘Door de Mangel' herhaalt uitzending met Marjanne Roodenburg

De coronamaatregelen zorgen er nog steeds voor dat de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ gedwongen zijn uitzendingen te herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 8 februari zal de 278e aflevering, die eerder is uitgezonden op 23 december 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Marjanne Roodenburg te gast. Zij werkt als coach voor jongeren en ouders. In haar praktijk ‘Zing je Eigen Lied’ zet zij iedereen in zijn/haar kracht. Martine Kroon nodigde haar uit en ziet haar als een mooi gewetensvol persoon en is gewoon benieuwd wat zij te vertellen heeft. Dit en nog veel meer, hoor je maandag 8 februari vanaf 19.00 uur. 


Laatst bewerkt op: 2 februari 2021 17:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bord op schoot bij de ‘Mark en Eric Show’

Radio Aalsmeer heeft zichzelf helemaal in het nieuw gestoken! Vanaf maandag 1 februari is een compleet nieuwe vormgeving live gegaan op de lokale zender. De nieuwe jingles hebben een ander geluid dan voorheen: een geluid dat beter aansluit bij 2021. Sinds het begin van de coronacrisis is de muziekredactie al … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: