001 - De Baat

Koop loten voor Ride for the Roses loterij op de braderie in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 30 augustus 2011

Tijdens de braderie op 3 september organiseert de Winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum in samenwerking met Gemeente Aalsmeer een loterij, waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan de Ride for the Roses, het grote wielerevenement dat in Aalsmeer en omgeving wordt gehouden voor KWF Kankerbestrijding. De winkeliers hebben tientallen mooie prijzen beschikbaar gesteld, zoals twee douchesets van Grohtherm ter waarde van 350 euro per stuk (Kreeft & Van Wissen), een fietsbril ontworpen door Lance Armstrong (Ed Kriek Optiek), een fietshelm (Waning Tweewielers), een diner voor 2 personen (restaurant De Halve Maen) en verschillende cadeaubonnen. De loten kosten 1 euro per stuk en zijn te koop in de Ride for the Roses-kraam. De trekking vindt plaats op 5 september en de uitslag zal op 6 september op de website van de gemeente (www.aalsmeer.nl) bekend worden gemaakt. Koop een lot en steun de strijd tegen kanker!

Dineren voor de Ride for the Roses
Daarnaast zijn er meer leuke initiatieven. Zo serveert Restaurant De Oude Veiling in de Marktstraat op 2, 3 en 4 september een Ride for the Roses vis- of vleesmenu voor een bedrag van 30 euro, waarvan 3 euro bestemd is voor het goede doel. Ook bij Het Wapen van Aalsmeer in de Dorpsstraat kunt u terecht voor een speciaal Ride for the Roses menu op 3 en 4 september.

Meefietsen is nog mogelijk!
Overigens is inschrijven voor de routes van 25 en 50 kilometer van de Ride for the Roses nog mogelijk. Kijk op www.ridefortheroses.nl voor meer informatie. Gaat u niet fietsen? Kom dan zondag 4 september de fietsers aanmoedigen in Aalsmeer Centrum. Verschillende winkels openen de deuren tussen 12.00 en 17.00 uur en de terrassen zijn geopend.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koop loten voor Ride for the Roses loterij op de braderie in Aalsmeer Centrum

Tijdens de braderie op 3 september organiseert de Winkeliersvereniging Aalsmeer Centrum in samenwerking met Gemeente Aalsmeer een loterij, waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan de Ride for the Roses, het grote wielerevenement dat in Aalsmeer en omgeving wordt gehouden voor KWF Kankerbestrijding. De winkeliers hebben tientallen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: