001 - De Baat
Zwaargewonde bij ongeluk Loenen aan de Vecht

Zwaargewonde bij ongeluk Loenen aan de Vecht


Geplaatst op: 5 februari 2021

In Loenen aan de Vecht is vrijdagmiddag een voetganger geschept. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16:55 uur op de Rijksstraatweg ter hoogte van de sportvelden. Woordvoerder Joost Lanshage van de politie Midden-Nederland kon vrijdagavond nog weinig vertellen over het ongeluk. Volgende de woordvoerder kreeg de politie een melding van een ongeluk tussen een voertuig en een voetganger. Hulpdiensten, waaronder het team van de traumahelikopter, kwamen ter plekke om medische assistentie te verlenen. Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding overgebracht naar het ziekenhuis.

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend. ''Team Opsporing Verkeer is onderweg voor onderzoek.'' laat de woordvoerder weten. Een deel van de Rijksstrwaatweg is afgezet voor dat onderzoek. In het plaatdelict liggen onder andere onderdelen van een autospiegel, een kinderfiets en sportkleding.


Laatst bewerkt op: 5 februari 2021 18:18

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwaargewonde bij ongeluk Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht is vrijdagmiddag een voetganger geschept. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde rond 16:55 uur op de Rijksstraatweg ter hoogte van de sportvelden. Woordvoerder Joost Lanshage van de politie Midden-Nederland kon vrijdagavond nog weinig vertellen over het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: