001 - Week van de ontmoeting
Elektrische fiets gestolen bij Winkelcentrum Vinkeveen

Elektrische fiets gestolen bij Winkelcentrum Vinkeveen


Geplaatst op: 6 februari 2021

Woensdag 3 februari is er een elektrische fiets gestolen bij Winkelcentrum Zuiderwaard in Vinkeveen. De eigenaar en politie zoeken getuigen.

De elektrische fiets van het merk Giant stond geparkeerd bij de ingang van de Jumbo. Op camerabeelden is te zien dat de fiets rond 12.45 uur werd ontvreemd. Een nog onbekend persoon is met de fiets weggelopen in de richting van het park / de Scholeksterlaan. Vanaf dat moment ontbreek ieder spoor.

Diverse voorbijgangers hebben de diefstal zien gebeuren en de verdachte met de fiets zien lopen. De achterkant van de tweewieler werd hierbij opgetild. Heeft u iets gezien, weet u wie er met de fiets is vandoor gegaan of waar hij nu is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.Laatst bewerkt op: 6 februari 2021 07:54

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Elektrische fiets gestolen bij Winkelcentrum Vinkeveen

Woensdag 3 februari is er een elektrische fiets gestolen bij Winkelcentrum Zuiderwaard in Vinkeveen. De eigenaar en politie zoeken getuigen. De elektrische fiets van het merk Giant stond geparkeerd bij de ingang van de Jumbo. Op camerabeelden is te zien dat de fiets rond 12.45 uur werd ontvreemd. Een nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: