0001 - Skischool Aveen 2021
Wereldkankerdag: ’t Anker vergeet je niet

Wereldkankerdag: ’t Anker vergeet je niet


Geplaatst op: 7 februari 2021

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op enig moment mee te maken krijgt. Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat de impact van kanker niet vergeten wordt en dat mensen met kanker en hun naasten de weg weten te vinden naar coronaproof geboden zorg.   

De laatste jaren deelden vrijwilligers namens Inloophuis ’t Anker op Wereldkankerdag rozen uit aan voorbijgangers in het centrum van Mijdrecht. Op deze manier werd op het belangrijke bestaan van het inloophuis gewezen. Ontvangers van de roos konden de roos bijvoorbeeld schenken aan iemand die kanker heeft. 

Dit jaar kon deze rozenactie i.v.m. corona niet plaatsvinden. Maar de 300 rozen, geschonken door Afriflora uit Aalsmeer, zijn deze week naar de ruim 60 vaste gasten van ’t Anker gebracht. Op deze wijze bracht ’t Anker een kleurrijke groet vanuit een helaas door de omstandigheden nog gesloten inloophuis.

Inloophuis ’t Anker biedt al bijna 17 jaar steun en aandacht aan mensen die op wat voor manier ook ‘geraakt’ zijn door kanker. De vrijwilligers missen ‘hun’ gasten, die op twee dagen in de week in ’t Anker terecht konden voor lotgenotencontact en diverse activiteiten. 

Voor nadere informatie: www.inloophuishetanker.nl of 06-12 11 11 00.


Laatst bewerkt op: 7 februari 2021 18:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wereldkankerdag: ’t Anker vergeet je niet

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op enig moment mee te maken krijgt. Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat de impact van kanker niet vergeten wordt en dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: