001 -Family

5 september informatieavond nieuwbouwplannen gebied Zuiderkerk


Geplaatst op: 30 augustus 2011

Gemeente Aalsmeer organiseert op maandagavond 5 september van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis een informatieavond over de nieuwbouwplannen voor het gebied van de Zuiderkerk. Het plan is om hier 50 wooneenheden te bouwen.

In 2008 zijn de Zuiderkerk en pastorie aan de Hortensialaan 53-55 en de gebouwen van de Schakel aan de Cyclamenstraat 70 door de kerk verkocht aan een ontwikkelaar. De gebouwen staan inmiddels al enkele jaren leeg. De ontwikkelaar wil hier nu ongeveer 50 wooneenheden bouwen en heeft hiervoor een voorstel ingediend bij de gemeente. Het gaat om appartementen en eengezinswoningen, waarvan de meeste woningen zijn bedoeld voor starters. Het voorstel van de ontwikkelaar gaat uit van sloop van de kerk en herbouw van een appartementengebouw in dezelfde vorm waarbij de toren wordt terug geplaatst. Om belangstellenden te informeren over de plannen van de ontwikkelaar, organiseert de gemeente een informatieavond.

U bent van harte uitgenodigd op maandag 5 september van 19.30 tot 21.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis aan het Drie Kolommenplein 1 in Aalsmeer (ingang Raadhuisplein). Op deze avond zal de ontwikkelaar zijn ideeën presenteren en zal de gemeente uitleg geven over het verdere planvormingsproces. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Loes van de Craats. Dit kan per e-mail onder vermelding van ‘Zuiderkerk' naar info@aalsmeer.nl of telefonisch via tel. 0297 - 38 7 575.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

5 september informatieavond nieuwbouwplannen gebied Zuiderkerk

Gemeente Aalsmeer organiseert op maandagavond 5 september van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis een informatieavond over de nieuwbouwplannen voor het gebied van de Zuiderkerk. Het plan is om hier 50 wooneenheden te bouwen. In 2008 zijn de Zuiderkerk en pastorie aan de Hortensialaan 53-55 en de gebouwen van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: