Huif
Afhaalpunt Wereldwinkel geopend vanaf 10 februari

Afhaalpunt Wereldwinkel geopend vanaf 10 februari


Geplaatst op: 9 februari 2021

Heeft u, tijdens deze lockdown, iets nodig uit de Wereldwinkel? Fairtrade koffie, thee, chocolade, wijn of bent u op zoek naar een leuk cadeau? Stuur een mail naar wereldwinkel@live.nl of bel/app even naar Karin de Veij, 06-83655115. De vrijwilligers van de Wereldwinkel staan voor u klaar en denken graag met u mee. 

Fairtrade webshop

U kunt ook online shoppen via www.fairtradewebshop.nl. In deze webshop is het hele assortiment fairtrade levensmiddelen én een deel van de cadeauartikelen en wenskaarten te bestellen. Laat het thuisbezorgen via PostNL óf kies voor afhalen (zonder extra kosten) bij het afhaalpunt in de Wereldwinkel. Van harte aanbevolen! 

Afhaalpunt drie middagen per week geopend

Tijdens de lockdown is het afhaalpunt in de Wereldwinkel geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Bij het afhaalpunt kunt bestellingen ophalen en betalen via pin. Uiteraard met inachtneming van de volgende regels:  

  • Blijf thuis bij klachten
  • Kom alleen
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Draag een mondkapje 

Fairtrade, juist nu!

Iedere aankoop (groot en klein) telt. Zo helpen we onze leveranciers en producenten om overeind te blijven in deze nare tijden. Het zijn onzekere tijden, voor iedereen. Toch laten deze tijden ons zien dat we allemaal met elkaar zijn verbonden. Niet alleen hier, maar over de hele wereld. Ook boeren en arbeiders wereldwijd maken zich grote zorgen over hun gezondheid en hun inkomen. Extra zorgelijk is dat in die landen het sociale vangnet en de medische zorg veel minder goed geregeld zijn of soms zelfs afwezig zijn. Wij zien hoe Fairtrade nu kan helpen. Niet alleen door voorlichting, voorzorgsmaatregelen, financiële steun maar ook door de directe band die er bestaat tussen de producent daar en wij hier. We hopen dat we met de verkopen in de Wereldwinkel weer een bijdrage mogen leveren aan hun bestaansmogelijkheden. Doet u ook mee? 

Kijk voor alle informatie over bestellen en ophalen op www.wereldwinkelaalsmeer.nl

 


Laatst bewerkt op: 9 februari 2021 13:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afhaalpunt Wereldwinkel geopend vanaf 10 februari

Heeft u, tijdens deze lockdown, iets nodig uit de Wereldwinkel? Fairtrade koffie, thee, chocolade, wijn of bent u op zoek naar een leuk cadeau? Stuur een mail naar wereldwinkel@live.nl of bel/app even naar Karin de Veij, 06-83655115. De vrijwilligers van de Wereldwinkel staan voor u klaar en denken graag met u … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: