001 - OrMontre
Meer dan 160 online cursussen voor leden van de Bibliotheek

Meer dan 160 online cursussen voor leden van de Bibliotheek


Geplaatst op: 9 februari 2021

 Leden van de Bibliotheek kunnen vanaf februari 2021 online cursussen volgen via de Bibliotheek. Met online cursussen als Presenteren, Doelgericht werken, Goed met Geld of Kritisch denken kunnen zij leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment.

Er is keuze uit meer dan 160 online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden. De cursussen zijn te volgen via de Bibliotheek op de leerplatforms van twee professionele aanbieders Soofos en Goodhabitz. 

Het stimuleren van ‘een leven lang ontwikkelen’ voor volwassenen is een belangrijke maatschappelijk taak van de Bibliotheek in de aankomende jaren. In deze pilot van een jaar wordt onderzocht hoe het aanbod van online cursussen zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van bibliotheekleden.

In de Bibliotheek kunnen leden al lang voor veel meer terecht dan alleen het lenen van boeken. Zo zijn er interessante en leuke activiteiten voor jong en oud en biedt de Bibliotheek hulp bij informatie van de overheid. Ook wordt het digitale aanbod van de Bibliotheek steeds groter. Deze online cursussen zijn een mooie aanvulling op de duizenden e-books en luisterboeken, digitale tijdschriften en informatiedatabanken, zeker in deze coronatijd.

Alles over de gratis cursussen is te vinden op de website van de Bibliotheek Amstelland www.debibliotheekamstelland.nl 

 


Laatst bewerkt op: 9 februari 2021 13:30

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meer dan 160 online cursussen voor leden van de Bibliotheek

 Leden van de Bibliotheek kunnen vanaf februari 2021 online cursussen volgen via de Bibliotheek. Met online cursussen als Presenteren, Doelgericht werken, Goed met Geld of Kritisch denken kunnen zij leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment. Er is keuze uit meer dan 160 online cursussen op het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: