De Baat (2e)

10 september 2e Wilnisse kruiwagenhangkampioenschap


Geplaatst op: 30 augustus 2011

Op 10 september wordt op de Herenweg in Wilnis van 10.00-16.00 u voor de tweede keer gestreden om de prijzen bij het kruiwagenhangen. Wie neemt de wisselbeker over van Piet Roest uit Aalsmeer?

Dit jaar zijn er drie categorieen: heren, dames en kinderen tot 12 jaar. De winnaar van elke categorie krijgt een mooie beker en natuurlijk de wisselbeker met inscriptie! Wij zorgen voor het magnesium, u voor het uithoudingsvermogen.

Aan belangstelling zal het niet ontbreken, want het wordt gezellig op de Najaarsmarkt, waar van alles te zien en te doen is. De belangstelling voor de kramen is erg groot, dus op de Herenweg van de Pieter Joostenlaan tot de Raadhuisstraat zijn veel locale verenigingen, hobbyisten en winkeliers present om u leuke koopjes en heerlijke waren aan te bieden. Gezellige muziek van Viribus Unitis en Rene van Dijk zorgen voor de ambiance.

Dus tot ziens op 10 september!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

10 september 2e Wilnisse kruiwagenhangkampioenschap

Op 10 september wordt op de Herenweg in Wilnis van 10.00-16.00 u voor de tweede keer gestreden om de prijzen bij het kruiwagenhangen. Wie neemt de wisselbeker over van Piet Roest uit Aalsmeer? Dit jaar zijn er drie categorieen: heren, dames en kinderen tot 12 jaar. De winnaar van elke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: