001 - OrMontre
Burgemeester en romantiek bij Radio Aalsmeer

Burgemeester en romantiek bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 10 februari 2021

Ondanks alle coronamaatregelen wordt er nog steeds radio gemaakt. Maar hoe gaat dat dan? Hoe doe je dat met gasten in je programma? Hoe komen de programmamakers deze coronatijden door? Esther Sparnaaij praat tijdens haar programma ‘Echt Esther’ in de studio met collega Sem van Hest. En samen bellen ze met verschillende radiocollega’s over het afgelopen jaar. Als je zelf een bijzonder verhaal hebt over jouw werk in coronatijd, dan is Echter daar ook benieuwd naar. Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl  

Winterse liefde bij ‘Sem op Zaterdag’

Zondag is het Valentijnsdag, dus kan het niet anders dan dat ‘Sem op Zaterdag’ in het teken van alle vormen van de liefde staat. Uit diverse windstreken worden melodieën met dit thema de ether ingestuurd, gevarieerd in stijlen zoals Sem dat altijd t racht te realiseren. Wel met een toepasselijk wintersausje, dat uiteraard ook!

Marije Klaassen op herhaling bij ‘Door de Mangel’

De coronamaatregelen zorgen er nog steeds voor dat de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ gedwongen zijn uitzendingen te herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 15 februari om 19.00 uur zal de 279e aflevering, die eerder is uitgezonden op 30 december 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Marije Klaassen te gast. Ze is adjunct directeur van de Oosteinderschool, jonge moeder en groot spelletjesfanaat. Hoe kijkt zij tegen het onderwijs aan en van welke muziek houdt ze? 

‘Intermezzo’ met Russische en Italiaanse componisten

Medio februari is de periode van de romantiek. Voor de samenstellers van ‘Intermezzo’ reden om deze keer te kiezen voor componisten uit deze gelijknamige tijd. Sem van Hest gaat deze keer werken van vooral Russische en Italiaanse componisten tot u brengen. Van balletmuziek, opera en symfonie zullen de fraaie klanken maandagavond 15 februari tussen 21.00 en 23.00 uur bij Radio Aalsmeer te horen zijn.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ in gesprek met de burgemeester

Woensdagavond 17 februari om 19.00 uur gaan Erik Kreike en Sem van Hest in gesprek met burgemeester Gido Oude Kotte in hun programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’. De problematieken m.b.t. corona, de ervaringen van het College met de opvolging van de maatregelen en daarnaast het 'gewoon' besturen van de gemeente zullen ongetwijfeld aan bod komen.

Heeft u vragen voor de burgemeester: mail naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending tussen 19.00 en 20.00 met de studio: 0297-325858

 


Laatst bewerkt op: 10 februari 2021 04:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester en romantiek bij Radio Aalsmeer

Ondanks alle coronamaatregelen wordt er nog steeds radio gemaakt. Maar hoe gaat dat dan? Hoe doe je dat met gasten in je programma? Hoe komen de programmamakers deze coronatijden door? Esther Sparnaaij praat tijdens haar programma ‘Echt Esther’ in de studio met collega Sem van Hest. En samen bellen ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: