001 -Family

Aalsmeerderweg donderdagnacht 1 september afgesloten


Geplaatst op: 30 augustus 2011

In de nacht van donderdag 1 september op vrijdag 2 september 2011 worden voor de tweede keer werkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd op de Aalsmeerderweg.

Het gaat om het gedeelte van de Aalsmeerderweg tussen de Machineweg en de Middenweg. Dit gedeelte zal vanaf 22:00 uur geheel zijn afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Uitsluitend bestemmingsverkeer is mogelijk vanaf de kant van de Middenweg. Vanaf 20:00 uur worden er reeds vooruitlopend op het asfalteren, freeswerkzaamheden uitgevoerd. Tussen 20:00 uur en 22:00 uur is de Aalsmeerderweg tussen de Machineweg en de Middenweg nog open voor het verkeer, maar het verkeer moet rekening houden met enige hinder. De werkzaamheden zijn naar verwachting om 05:30 uur afgerond. (Brom)fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.

In de nacht van 25 op 26 augustus zijn er ook al asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd, maar toen was er niet voldoende tijd om de weg weer in goede conditie te krijgen.
Omwonenden zijn per brief geïnformeerd en er zijn borden geplaatst.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeerderweg donderdagnacht 1 september afgesloten

In de nacht van donderdag 1 september op vrijdag 2 september 2011 worden voor de tweede keer werkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd op de Aalsmeerderweg. Het gaat om het gedeelte van de Aalsmeerderweg tussen de Machineweg en de Middenweg. Dit gedeelte zal vanaf 22:00 uur geheel zijn afgesloten voor doorgaand … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: