0001 - Skischool Aveen 2021
zondag 14 februari de 19e Uit de Kunst op Rick FM

zondag 14 februari de 19e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 9 februari 2021

“Uit de Kunst” op zondagmorgen 14 februari van 10.00 tot 11.00 uur, een winterse editie met een gevarieerd programma.

Kan er aanstaande zondag al worden geschaatst op het Zijdelmeer, de vijvers en de sloten in en om Uithoorn en De Kwakel? Dat is voor de schaatsliefhebbers nog een kwestie van hoopvol afwachten. Maar als u zondagochtend niet op het ijs staat, kunt u thuis om tien uur op Rick FM weer luisteren naar "Uit de Kunst", Gemeente Uithoorn.

In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maken de presentatoren Naomi Heidinga en Bob Berkemeier een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In de negentiende uitzending is de presentatie in handen van Bob Berkemeier. “Uit de Kunst” met gevarieerde onderwerpen, interviews en muziek.

Programma items;

Interview met Dirk Plasmeijer, Stichting De Kwakel Toen & Nu.
Bob Berkemeier praat met Dirk Plasmeijer over de activiteiten van de Stichting De Kwakel Toen & Nu. Onze luisteraars in De Kwakel kennen natuurlijk de drukbezochte nostalgische filmavonden van de Stichting. Ook al zijn die bijeenkomsten door de corona maatregelen voorlopig nog niet mogelijk, de vrienden van de Kwakelse geschiedenis zitten niet stil achter de schermen.
https://de-kwakel.com/ 

Interview met Ireen van Bijnen.
Muziek en zingen zijn de inspiratiebron voor de Uithoornse zangeres en zanglerares Ireen van Bijnen. In het interview met Carel Nieber hoort u over haar activiteiten o.a. als klassiek sopraan, muziekjuf, pianiste en organiste.
https://www.ireenvanbijnenzangmuziek.nl/ 

Interview met Marieke Uildriks van Museum Jan.
Naomi Heidinga heeft een interview met Marieke Uildriks, directrice van Museum Jan in Amstelveen. Ze praten o.a. over het museum in lockdown en ook over de komende expositie van Rive Roshan - Verschuivende perspectieven.
https://nl.museumjan.nl/ 

Presentator Bob Berkemeier geeft wat kijk- en luistertips in deze bijzondere tijd, met helaas nog steeds gesloten theater-, film- en concertzalen. De muzikale omlijsting van de interviews staat uiteraard in het teken van winter, sneeuw en ijs.

De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: 5a frequentie 174,928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream 
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/ 

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

zondag 14 februari de 19e Uit de Kunst op Rick FM

“Uit de Kunst” op zondagmorgen 14 februari van 10.00 tot 11.00 uur, een winterse editie met een gevarieerd programma. Kan er aanstaande zondag al worden geschaatst op het Zijdelmeer, de vijvers en de sloten in en om Uithoorn en De Kwakel? Dat is voor de schaatsliefhebbers nog een kwestie van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: