001 - OrMontre
Topdrukte met schaatsplezier in Botshol: gemeente roept om niet meer te komen

Topdrukte met schaatsplezier in Botshol: gemeente roept om niet meer te komen


Geplaatst op: 12 februari 2021

Het was vrijdagochtend al vroeg druk op de Botshol bij Waverveen. Honderden schaatsten kwamen naar het natuurgebied om de schaatsen onder te binden. Vanwege de grote drukte heeft de gemeente eenrichtingsverkeer ingesteld en zijn verkeersregelaars ingezet en roept inwoners op niet meer naar te komen.

Zodra het even kan is het goed vertoeven op het natuurijs in de Botshol. Dat weten ook honderden schaatsers die vrijdagochtend massaal naar het natuurgebied kwamen. Vanwege de drukte heeft de gemeente eenrichtingsverkeer ingesteld. Verkeersregelaars moeten alles in goede banen leiden en dat is een behoorlijke opgave.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

input_1613122999.jpg

Schaatsliefhebbers moeten via de Hoofdweg richting het natuurijs rijden. De omliggende wegen zijn allemaal afgezet, maar dat maakt echte schaatsers niets uit. Zo worden er al tientallen auto's geparkeerd op het Waverveensepad, zo'n 2,5 kilometer van de schaatsplek af. Ook op de Botsholsedwarsweg staan al honderden auto's geparkeerd.

De gemeente riep rond 10:30 uur inwoners op om niet meer naar de Botshol te komen.

botshol_1613122631.png


Laatst bewerkt op: 12 februari 2021 10:47

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Topdrukte met schaatsplezier in Botshol: gemeente roept om niet meer te komen

Het was vrijdagochtend al vroeg druk op de Botshol bij Waverveen. Honderden schaatsten kwamen naar het natuurgebied om de schaatsen onder te binden. Vanwege de grote drukte heeft de gemeente eenrichtingsverkeer ingesteld en zijn verkeersregelaars ingezet en roept inwoners op niet meer naar te komen. Zodra het even kan is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: