001 - Escaperoom aglemeen

Argon verlengt contract kledingsponsor


Geplaatst op: 30 augustus 2011

Jongstleden zondag is voorafgaand aan de wedstrijd tegen UNA/Brinvast het nieuwe contract ondertekend tussen sportkleding sponsor Nike/Intersport DUO enerzijds en de sv Argon en Stichting Topsport Argon anderzijds.
Op de foto ziet u Pieter Koeleman als voorzitter van de Stichting, Han Berkelaar namens Intersport/DUO en Peter Berger als waarnemend voorzitter van de sportvereniging, die zich tevreden tonen over het zetten van de handtekeningen.

De overeenkomst heeft een looptijd van 3 jaar (tot juni 2014) en geeft NIKE en DUO het exclusieve recht van levering van sportkleding (tenues en overige sportkleding) en ballen.

In het contract is ook opgenomen, dat Nike en Intersport/DUO jaarlijks een bepaald sponsorbedrag (in kleding/ballen) ter beschikking stellen aan de Stichting Topsport Argon en sv Argon.

De onderhandelingen over dit nieuwe contract zijn vorig najaar begonnen waarbij ook 2 andere leveranciers waren uitgenodigd om mee te dingen. Uiteindelijk is voor Nike/Intersport DUO gekozen waarbij alle partijen zeer tevreden zijn dat hun samenwerking gecontinueerd kan worden.

Nieuw voor de leden is dat iedere speler een jaarlijkse tenuebijdrage dient te betalen waarvoor men van de club een tenue in bruikleen krijgt ongeacht of er een sponsor gevonden is of niet; dus geen situaties meer dat bepaalde teams in oude, versleten kleding moeten lopen omdat er geen sponsor is. Shirtsponsoring is in deze opzet nog steeds mogelijk, maar men hoeft als sponsor geen tenues meer aan te schaffen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon verlengt contract kledingsponsor

Jongstleden zondag is voorafgaand aan de wedstrijd tegen UNA/Brinvast het nieuwe contract ondertekend tussen sportkleding sponsor Nike/Intersport DUO enerzijds en de sv Argon en Stichting Topsport Argon anderzijds.Op de foto ziet u Pieter Koeleman als voorzitter van de Stichting, Han Berkelaar namens Intersport/DUO en Peter Berger als waarnemend voorzitter van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: