001 - OrMontre
Uiterweg Aalsmeer afgesloten in verband met schaatsdrukte

Uiterweg Aalsmeer afgesloten in verband met schaatsdrukte


Geplaatst op: 12 februari 2021

De schaatskoorts loopt op in Aalsmeer en omstreken. De Aalsmeerse ijsmeesters lieten vanochtend vroeg weten dat het ijs nog niet dik genoeg is om veilig te kunnen schaatsen. Betreden van het ijs en schaatsen op de Aalsmeerse open wateren waaronder de Westeinderplassen wordt zeer afgeraden en is geheel op eigen risico.

Verkeersdrukte

Om eventuele verkeersdrukte in het centrum in goede banen te leiden, heeft de gemeente enkele verkeersmaatregelen genomen. Deze maatregelen moeten de grote drukte van ijsrecreanten uit het centrum weren en bevatten onder andere een afsluiting voor autoverkeer van de Uiterweg. Dit omdat uit eerdere ijsperioden bleek dat men daar in de bermen gaat parkeren. Dit veroorzaakt niet alleen overlast voor bewoners, maar leidt ook tot situaties waarbij hulpdiensten in een noodsituatie niet ter plaatse kunnen komen. Geparkeerde voertuigen die toch hinder of gevaar veroorzaken zullen worden weggesleept. Voor bewoners van de Uiterweg en noodzakelijk verkeer geldt uiteraard vrije doorgang.

Verkeersregelaars kunnen aan passanten richting de Uiterweg om bewijs en/of legitimatie vragen. De gemeente vraagt om uw begrip voor enig oponthoud en medewerking bij controle. De verkeersregelaars staan er vooral in het belang van Aalsmeer en haar bewoners.

 


Laatst bewerkt op: 12 februari 2021 11:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uiterweg Aalsmeer afgesloten in verband met schaatsdrukte

De schaatskoorts loopt op in Aalsmeer en omstreken. De Aalsmeerse ijsmeesters lieten vanochtend vroeg weten dat het ijs nog niet dik genoeg is om veilig te kunnen schaatsen. Betreden van het ijs en schaatsen op de Aalsmeerse open wateren waaronder de Westeinderplassen wordt zeer afgeraden en is geheel op eigen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: