001 - Tuimarkt
Wegen rond schaatsparadijs Botshol afgesloten

Wegen rond schaatsparadijs Botshol afgesloten


Geplaatst op: 12 februari 2021

De wegen rond natuurgebied Botshol zijn zaterdag 13 en zondag 14 februari afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook geldt op een deel van de Hoofdweg in Waverveen een parkeerverbod. De maatregelen zijn bedoeld om schaatsdrukte op Botshol te voorkomen.

Vanaf zaterdag 13 februari 7.00 uur zijn onder andere de Botsholsedwarsweg, Proostdijerdwarsweg, Waverveensepad en de Botsholsedijk afgesloten. Woon- en bestemmingsverkeer kan wel rijden. Op de plekken waar de wegen zijn afgesloten staan verkeersregelaars. Voor een deel van de Hoofdweg geldt een parkeerverbod. Verkeer wordt met tekstborden op N201 en bij De Waver op de afsluiting gewezen.


Laatst bewerkt op: 12 februari 2021 16:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wegen rond schaatsparadijs Botshol afgesloten

De wegen rond natuurgebied Botshol zijn zaterdag 13 en zondag 14 februari afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook geldt op een deel van de Hoofdweg in Waverveen een parkeerverbod. De maatregelen zijn bedoeld om schaatsdrukte op Botshol te voorkomen. Vanaf zaterdag 13 februari 7.00 uur zijn onder andere de Botsholsedwarsweg, Proostdijerdwarsweg, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: