Huif
Politie vindt overleden persoon in meertje Uithoorn

Politie vindt overleden persoon in meertje Uithoorn


Geplaatst op: 15 februari 2021

Maandagmiddag heeft de politie een overleden persoon aangetroffen op de Wiegerbruinlaan ter hoogte van de Alfons Arienslaan in Uithoorn. De politie doet uitgebreid onderzoek.

Rond 15:15 uur is de politie ter plaatse bij een klein meertje aan de Wiegerbruinlaan, tegenover het winkelcentrum. De politiewoordvoerder laat weten dat er een overleden persoon is aangetroffen, maar doet verder nog geen uitspraak over het incident.

De politie ter plekke doet uitgebreid onderzoek en de brandweer heeft de persoon uit het water gehaald. Of de overleden persoon onder het ijs lag is nog niet bekend. Er staat een trap in een wak en de omgeving is ruim afgezet.Laatst bewerkt op: 15 februari 2021 17:55

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie vindt overleden persoon in meertje Uithoorn

Maandagmiddag heeft de politie een overleden persoon aangetroffen op de Wiegerbruinlaan ter hoogte van de Alfons Arienslaan in Uithoorn. De politie doet uitgebreid onderzoek. Rond 15:15 uur is de politie ter plaatse bij een klein meertje aan de Wiegerbruinlaan, tegenover het winkelcentrum. De politiewoordvoerder laat weten dat er een overleden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: