Hollandse Avond 2022
De Hoflandschool in beweging met een nieuw gezicht

De Hoflandschool in beweging met een nieuw gezicht


Geplaatst op: 19 februari 2021

Op de Hoflandschool zitten de kinderen niet de hele dag stil op hun stoel als zij zich nieuwe leerstof eigen maken.


Leren wordt Leuk als we het Boeiend maken 

De kinderen gaan regelmatig naar buiten voor een reken-, taal- of spellingsles. Kinderen oefenen de tafels met ‘spring’ sommen om, nieuwe letters en woorden schrijven op speciale hinkelbanen en de tafel van 10 springen met touwtje springen  Ren je rot om woorden goed te leren spellen en  ga zo maar door. Ook bij minder mooi weer gaat het leren verder met bewegend leren in de klas. De kinderen werken in 2 of 4 tallen aan opdrachten, zodat ze kunnen leren met en van elkaar.  


We kunnen bijna niet wachten op ons nieuwe schoolgebouw dat veel mogelijkheden zal bieden voor het boeiend en bewegend leren 


Bij een nieuwe weg hoort ook een nieuw gezicht. Het logo laat het  bewegend leren zien in 

Het groen staat voor de planten en bomen buiten en het blauw voor de lucht eromheen.

U ziet een schoen die in actie is en een schoen die stevig op de grond staat voor een goed fundament. Een potlood dat schrijft en een liniaal die meet. De twee poten van de H zijn met elkaar verbonden door een zwierige lijn. Wij zoeken de verbinding tussen leren en bewegen, tussen leerkrachten, leerlingen, ouders en de omgeving. 


Vandaag hebben we het logo officieel in gebruik genomen door middel van het aansnijden van een heerlijke taart met het nieuwe logo.

Voor juf Hanneke was dit haar laatste klus op de Hoflandschool. Zij gaat elders haar carrière voortzetten. Juf Hanneke, dank je wel  voor al het werk dat je hebt verzet voor de kinderen, collega’s en ouders van de Hoflandschool!
Laatst bewerkt op: 19 februari 2021 08:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Hoflandschool in beweging met een nieuw gezicht

Op de Hoflandschool zitten de kinderen niet de hele dag stil op hun stoel als zij zich nieuwe leerstof eigen maken. Leren wordt Leuk als we het Boeiend maken  De kinderen gaan regelmatig naar buiten voor een reken-, taal- of spellingsles. Kinderen oefenen de tafels met ‘spring’ sommen om, nieuwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: