001 - OrMontre
VriendenLoterij vervult hartenwens Laura uit Uithoorn

VriendenLoterij vervult hartenwens Laura uit Uithoorn


Geplaatst op: 20 februari 2021

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Laura (35) uit Uithoorn. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Laura krijgt een bijdrage voor een opvouwbare elektrische rolstoel, zodat zij meer bewegingsvrijheid krijgt en er weer eens op uit kan, zodra dat mogelijk is.

De Luisterlijn: “Laura is een vrijwilliger die voor iedereen klaar staat. Zij biedt iedereen die dat nodig heeft een luisterend oor. Daarnaast is Laura een enorme doorzetter. Zij heeft een hypermobiliteitssyndroom en posttraumatische dystrofie, waardoor zij moeilijk kan bewegen. Ondanks haar beperkingen doet zij alles met een bewonderenswaardige positieve instelling. Om haar in het zonnetje te zetten, deden wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Laura heeft op dit moment een scootmobiel, maar die past helaas niet in de auto. Met een opvouwbare elektrische rolstoel kan zij weer leuke dingen buiten de deur doen. Zo kan zij zichzelf weer een beetje opladen na alles wat zij voor iedereen doet.”

Laura reageert blij verrast: “Ik ben er echt superblij mee! Nu kunnen we de rolstoel in de auto meenemen. Zodra het weer kan, hoop ik hiermee veel mooie uitstapjes te kunnen maken.”

 


Laatst bewerkt op: 20 februari 2021 07:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VriendenLoterij vervult hartenwens Laura uit Uithoorn

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Laura (35) uit Uithoorn. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Laura krijgt een bijdrage voor een opvouwbare elektrische rolstoel, zodat zij meer bewegingsvrijheid krijgt en er weer eens op uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: