001 - OrMontre
Dancestars van Dansschool Nicole winnen 1e prijs

Dancestars van Dansschool Nicole winnen 1e prijs


Geplaatst op: 22 februari 2021

De meiden van de wedstrijdgroep Dancestars (voorheen Ministars) van Dansschool Nicole deden afgelopen zondag mee aan een online danswedstrijd. Vorig seizoen behaalden zij nog de landelijke finale, maar die mocht op het laatst helaas niet doorgaan. Omdat er nog steeds niet veel veranderd is aan de situatie in de theaters, werd nu een nieuw seizoen online opgestart.

Dat betekende voor de Dancestars een categorie hoger en dat ook nog met een heel nieuwe dans! Een uitdaging voor docente Nancy in deze tijd met beperkt samen (binnen) sporten, ga er maar aan staan! Gelukkig had ze al snel in de gaten dat ze dit snel geregeld moesten hebben en is er flink doorgezet om iets moois te maken en was zowel de dans als de film net op tijd klaar voor alles in lockdown ging in december. Met veel creativiteit en hulp van andere docenten, flexibiliteit van de meiden, hun ouders en een toplocatie in Mijdrecht is het gelukt een heel originele en stoere dans op film te zetten.

Deze werd zondag beoordeeld in hun leeftijdscategorie waarin veel goede concurrentie te vinden was. Iedereen zat thuis online achter een eigen scherm te kijken naar de wedstrijd, maar via de app was er natuurlijk veel contact. De Dancestars knalden in hun felgroene, stoere outfit van het scherm af en lieten zich weer van hun beste kant zien met hun enthousiasme en 100% inzet. 

En dat had de jury blijkbaar ook gezien. Bij de prijsuitreiking, werden ze namelijk uitgeroepen tot de winnaars! Met een sterk juryrapport en mooie complimenten werd de prijs online in ontvangst genomen. 

Een vreugdedansje in de buitenlucht konden ze gelukkig nog wel doen, maar laten we hopen dat dit snel weer met meer mensen gevierd mag worden en dan het allerliefst gewoon in een echt theater met alle supporters erbij!

 


Laatst bewerkt op: 22 februari 2021 17:59

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dancestars van Dansschool Nicole winnen 1e prijs

De meiden van de wedstrijdgroep Dancestars (voorheen Ministars) van Dansschool Nicole deden afgelopen zondag mee aan een online danswedstrijd. Vorig seizoen behaalden zij nog de landelijke finale, maar die mocht op het laatst helaas niet doorgaan. Omdat er nog steeds niet veel veranderd is aan de situatie in de theaters, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: