Atlantis B1 helemaal klaar voor de start van de competitie


Geplaatst op: 29 augustus 2011

Het door Roebeson expertises en taxaties gesponsorde Atlantis B 1 heeft een pittige voorbereiding achter de rug. Allereerst werd er aan het einde van vorig seizoen nog fanatiek door getraind en werd er al weer snel gestart met de voorbereiding. De coaches Wouter Drubbel en Serge Kraaikamp willen graag dat het team anders gaat spelen en dat kost tijd. De B1 werkte een serie pittige oefenwedstrijden af en als laatste werd nog een toernooi gespeeld. De eerste oefenwedstrijd werd nipt verloren maar dan wel van een tweedejaars team dat ook nog hoger speelde. Hierin liet het team al meteen zien snel te leren maar ook heel graag te willen. Op de trainingen wordt er goed getraind, en komt duidelijk naar voren dat er veel talent in de ploeg zit. De tweede oefenwedstrijd werd gewonnen maar het spel ging deze keer wat minder soepel. Ondanks de winst was Atlantis B 1 zelf niet helemaal tevreden en dat verraadt een fantastische instelling.

Zaterdag 27 augustus ging het team met goede moed naar een toernooi in Den Haag. Na de laatste oefenwedstrijd hadden de coaches gevraagd om zelf na te denken over het spel. Dat was te zien, de eerste wedstrijden werden met 7-0 en 12-0 gewonnen en dat in wedstrijden van maar 25 minuten. De laatste vakcombinaties werden uitgeprobeerd maar nu stond het team er. De twee resterende poulewedstrijden werden beide gewonnen met maar 1 tegendoelpunt. Uiteraard stond het team hiermee in de halve finale. Helaas regende het continu deze dag en de omstandigheden werden wel heel zwaar op het doorweekte gras. Ondanks de kou en regen zette Atlantis ook deze tegenstander met de cijfers van 8-0 opzij. De finale werd een wedstrijd waar de omstandigheden steeds meer een rol gingen spelen. Maar ook hier liet Atlantis zien dat ze daar mee om kunnen gaan. De wedstrijd werd met 5-1 gewonnen en daarmee was de eerste prijs van dit seizoen behaald. De coaches waren vooral blij met het vertoonde spel. Er werd voor elkaar gewerkt en geknokt. De verdediging zette snel druk en in de aanval werd er creatief gespeeld met veel variatie. Leuk om naar te kijken en de coaches stonden regelmatig te genieten van de eigen ploeg.

Met veel vertrouwen gaat Atlantis B 1 de competitie in die as. zaterdag start met een uitwedstrijd tegen EKVA in het verre Almere. Misschien wat ver om te komen kijken maar zaterdag 10 september volgt een thuiswedstrijd tegen Huizen om 15.30 uur op ons terrein aan de Hoofdweg. Ook kunt u het team volgen op www.kvatlantis.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis B1 helemaal klaar voor de start van de competitie

Het door Roebeson expertises en taxaties gesponsorde Atlantis B 1 heeft een pittige voorbereiding achter de rug. Allereerst werd er aan het einde van vorig seizoen nog fanatiek door getraind en werd er al weer snel gestart met de voorbereiding. De coaches Wouter Drubbel en Serge Kraaikamp willen graag dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: