Huif
CSW jeugd klaar voor herstart competities KNVB Regio Cup

CSW jeugd klaar voor herstart competities KNVB Regio Cup


Geplaatst op: 23 februari 2021

Bij v.v. CSW is het voorjaar begonnen. Waren we vorige week nog enthousiast aan het sleeën, schaatsen en sneeuwballen gooien. Afgelopen zaterdagochtend was het voor de 12e keer tijd voor StayFitbyCSW (#SFbCSW), het jeugdvoetbal alternatief in corona tijd, aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis. Van ‘s morgens 9:00 tot 13:00 uur waren circa 135 jongens en meisjes aan het oefenen, in verschillende leeftijdsgroepen, via een heel afwisselend voetbalparcours in de leeftijd van 6 tot 13 actief. Onder toeziend oog van diverse goed gemotiveerde CSW leiders en jeugdtrainers werden diverse partijvormen geoefend. Alle CSW jeugdleden hadden er zin in om zich voor te bereiden op het KNVB perspectief de “KNVB Regio Cup”. Op de foto de jongste CSW’ers bij de start van de training met een warming-up onder muzikale begeleiding van de hit “Jerusalema” van Nomcebo Zikode. De stemming zat er bij iedereen gelijk in.  Bij CSW ging het voorjaar nu echt start.

Herstart competitie

Door de coronavirus zit een ‘normale’ afronding van de huidige jeugdcompetities in het amateurvoetbal er niet meer in. De huidige jeugdcompetities worden niet meer hervat. Zodra de corona maatregelen het toelaten organiseert de KNVB kleinschalige regionale jeugdcompetities een alternatief voetbalaanbod. Dit zorgt niet alleen voor minder reisafstanden, ook vergroot het de kans op het spelen van aantrekkelijke derby’s. Afhankelijk van startdatum bestaan de jeugd poules uit 8, 6 of 4 teams uit de regio waarin een volledig of half schema wordt gespeeld.


Mocht je nu denken: mijn dochter of zoontje heeft ook interesse om kennis te maken met voetbal en is nog nergens lid, aarzel dan niet om contact op te nemen met janhooghoed@gmail.com jeugdcoördinator CSW onderbouw? Hij zorgt ervoor dat er kennis gemaakt wordt met v.v. CSW uit Wilnis. Je blijft toch ook fit en gezond. Meld je aan?

v.v. CSW is 75 jaar oud en 75 jaar jong.

 


Laatst bewerkt op: 23 februari 2021 01:00

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW jeugd klaar voor herstart competities KNVB Regio Cup

Bij v.v. CSW is het voorjaar begonnen. Waren we vorige week nog enthousiast aan het sleeën, schaatsen en sneeuwballen gooien. Afgelopen zaterdagochtend was het voor de 12e keer tijd voor StayFitbyCSW (#SFbCSW), het jeugdvoetbal alternatief in corona tijd, aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis. Van ‘s morgens 9:00 tot 13:00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: