001 - Week van de ontmoeting
Bibliotheek Mijdrecht : de baan vinden die bij je past

Bibliotheek Mijdrecht : de baan vinden die bij je past


Geplaatst op: 22 februari 2021

Op 22 februari organiseerde de Bibliotheek Mijdrecht een online netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. De Bibliotheek gebruikte in een ZOOM-bijeenkomst de programmering van JobOn. De bijeenkomst was deels plenair, deels in subgroepen. Daardoor hadden de deelnemers de gelegenheid ervaringen met elkaar uit te wisselen. 

Het enthousiasme over deze bijeenkomst was groot. De ene deelnemer had er nadien alle vertrouwen in dat hij de baan ging vinden die bij hem past. Een andere deelnemer gaf aan meer zelfvertrouwen te hebben gekregen, en een derde ging vol goede moed verder met de vacature die hij had zien staan. Zo had ieder zijn verhaal.


Óók een keer meedoen met een netwerkbijeenkomst? Of direct zelf aan de slag met een online training of cursus. Kijk op onze website of facebookpagina, daarop vind je de activiteiten en online workshops:

www.bibliotheekavv.nl/werkzoekenden of www.facebook.com/Bibliotheekavv 


Laatst bewerkt op: 23 februari 2021 08:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bibliotheek Mijdrecht : de baan vinden die bij je past

Op 22 februari organiseerde de Bibliotheek Mijdrecht een online netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. De Bibliotheek gebruikte in een ZOOM-bijeenkomst de programmering van JobOn. De bijeenkomst was deels plenair, deels in subgroepen. Daardoor hadden de deelnemers de gelegenheid ervaringen met elkaar uit te wisselen.  Het enthousiasme over deze bijeenkomst was groot. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: