Huif

Wilnis Klopt sluit eerste bestaansjaar als vereniging af


Geplaatst op: 22 februari 2021

Op 15 februari 2021 was de eerste jaarvergadering van Wilnis Klopt, helaas online volgens de Covid 19 regels. Wilnis Klopt is sinds een jaar een vereniging en we zijn met een vliegende start begonnen.

Het winterfeest in de Willistee was een groot succes en hadden we zeker begin 2021 herhaald als Covid 19 er niet tussen was gekomen.

Covid heeft het voor iedereen een lastig jaar gemaakt en voor sommigen onder ons een treurig jaar. Laten we hopen dat we, als de vaccinaties eenmaal goed op gang zijn gekomen, weer langzaam naar een enigszins normale gang van zaken terug kunnen keren. 

Vergaderen was het afgelopen jaar weliswaar via Google Meet vol te houden, maar het was minder makkelijk en we misten het persoonlijke contact. Toch hebben we behoorlijk wat werk kunnen verzetten.

Uw bestuur is het afgelopen jaar 11 keer in vergadering bijeen geweest, alle keren met een vertegenwoordiger van de gemeente en van Tympaan de Baat. We overlegden 2 keer met de wethouder en 7 keer met extra leden/ gasten voor een speciaal onderwerp zoals de verkeerssituatie in het oude dorp, de ontsluiting van de Maricken, het openbaar vervoer, de aanpassingen aan de Padmosweg, Pastoor Kannelaan, enzovoort.

Wilnis klopt heeft het afgelopen jaar zijn betrokkenheid en invloed aangewend voor de volgende onderwerpen: Openbaar vervoer (de gestrekte lijnen), overlast vrachtverkeer (Padmosweg), verkeer en parkeeroverlast (oude dorp), verzoek om oversteekplaatsen, restauratie fietspad (langs Ringvaart) en woningbouw op het Voorbijterrein.

Als vereniging willen wij ons in het nieuwe jaar weer inzetten om de belangen van alle Wilnissers zo goed mogelijk te behartigen m.b.t. Maricken (wonigbouw en ontsluiting), de (verkeerssituatie) in het dorp, de Voorbij locatie en wat verder op tafel komt.

Iedere Wilnisser, lid of geen lid, kan bij de vergaderingen aansluiten.

Elke maand komt het Wilnis Klopt bestuur (nu digitaal) bij elkaar. Aangevuld met leden die een bepaald onderwerp willen toelichten, door henzelf of door anderen ingebracht. Samen met het bestuur of met een werkgroepje wordt dan naar een oplossing gezocht. Schroom dus niet om je mening, ideeën of wat dan ook in te brengen. Dit kan via onze website, Facebook en Twitter. Daarnaast publiceren we in de lokale media, als De Groene Venen, De Nieuwe Meerbode, 0297.nl en RTV Ronde Venen als daar aanleiding toe is.

Wij zijn nog op zoek naar “digitale” versterking/ hulp in het bestuur om onze sociale media te helpen verzorgen. 

Volgend jaar hopen we onze jaarvergadering wel live te kunnen houden en hopen op een herhaling van het spetterende winterfeest. Nog geen lid? Zorg nu vast voor je lidmaatschap zodat je die kans niet laat lopen. Aanmelden via Facebook Wilnis Klopt of mail naar info@wilnisklopt.nl , tel 0297-284396 mag ook. 

Laatst bewerkt op: 23 februari 2021 22:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wilnis Klopt sluit eerste bestaansjaar als vereniging af

Op 15 februari 2021 was de eerste jaarvergadering van Wilnis Klopt, helaas online volgens de Covid 19 regels. Wilnis Klopt is sinds een jaar een vereniging en we zijn met een vliegende start begonnen. Het winterfeest in de Willistee was een groot succes en hadden we zeker begin 2021 herhaald … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: