001 - OrMontre
Onderzoek naar drugsafval langs Bosdijk Kockengen

Onderzoek naar drugsafval langs Bosdijk Kockengen


Geplaatst op: 26 februari 2021

Langs de Bosdijk bij Kockengen is vrijdagochtend mogelijk drugsafval aangetroffen. De politie bevestigt de vondst van een vat, maar kan nog niet zeggen of het ook daadwerkelijk om drugsresten gaat. De forensische opsporing doet daar nu onderzoek naar.

Vanochtend werd het vat gevonden op de parkeerplaats bij een recreatieplek door handhavers van Recreatie Midden-Nederland. De Bosdijk werd afgesloten en de politie startte een onderzoek. De brandweer kwam assisteren om monsters van het afval te nemen.

Specialisten van de politie doen verder onderzoek en hebben het vat afgevoerd. Hoe lang het onderzoek zal duren, is nog niet duidelijk. "Dat kan een dag duren, of zelfs langer", aldus een woordvoerder van de politie.


Laatst bewerkt op: 26 februari 2021 12:42

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek naar drugsafval langs Bosdijk Kockengen

Langs de Bosdijk bij Kockengen is vrijdagochtend mogelijk drugsafval aangetroffen. De politie bevestigt de vondst van een vat, maar kan nog niet zeggen of het ook daadwerkelijk om drugsresten gaat. De forensische opsporing doet daar nu onderzoek naar. Vanochtend werd het vat gevonden op de parkeerplaats bij een recreatieplek door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: