Online workshop voor vrijwilligers: Hoe voer ik een moeilijk gesprek

Online workshop voor vrijwilligers: Hoe voer ik een moeilijk gesprek


Geplaatst op: 1 maart 2021

Ook vrijwilligers komen weleens in situaties terecht waarin zij een lastig gesprek moeten voeren. Zij kunnen leren hier beter mee om te gaan. Op donderdagavond 25 maart om 19.30 uur organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk voor hen de online workshop: Hoe voer ik een moeilijk gesprek! 

Aanmelden is kosteloos en kan door een e-mail te sturen aan Sabine Ridderhof, coördinator van het Steunpunt Vrijwilligerswerk: s.ridderhof@stdb.nl

Wat een gesprek moeilijk maakt is voor iedereen verschillend. Feit is wel dat mensen persoonlijk geraakt kunnen worden, waardoor zij een gesprek als moeilijk ervaren. In deze online workshop laat de trainster Monique van Neutegem zien wat er op onbewust niveau met mensen gebeurt en hoe een moeilijk gesprek uiteindelijk wat makkelijker wordt.

Belangstellenden die meer informatie willen over deze workshop kunnen naar de website van het Steunpunt Vrijwilligerswerk gaan: www.steunpuntvrijwilligerswerk.info of bellen naar: 0297-230 280.


Laatst bewerkt op: 1 maart 2021 11:43

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Online workshop voor vrijwilligers: Hoe voer ik een moeilijk gesprek

Ook vrijwilligers komen weleens in situaties terecht waarin zij een lastig gesprek moeten voeren. Zij kunnen leren hier beter mee om te gaan. Op donderdagavond 25 maart om 19.30 uur organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk voor hen de online workshop: Hoe voer ik een moeilijk gesprek!  Aanmelden is kosteloos en kan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: