Vinkefest 2023

Knutselclub Kinderen helpen Kinderen begint weer


Geplaatst op: 29 augustus 2011

Het nieuwe seizoen van de knutselclub "Kinderen helpen Kinderen" begint weer.

Van september tot april kunnen kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar, elke woensdagmiddag, behalve in de schoolvakanties van 13.30 uur tot 15.00 uur knutselen.

De kinderen knutselen niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het Liliane Fonds. Het Liliane Fonds helpt gehandicapte kinderen in de derde wereld. Vorig seizoen heeft de knutselclub € 2.500,00 over kunnen maken aan het Liliane Fonds. In de knutselruimte aan de Schepenenstraat 9 hangen de nieuwe sponsorbladen van kinderen, waar we in het nieuwe seizoen voor gaan knutselen.

De contributie bedraagt € 10,00 per maand. Daar wordt o.a. de huur, de verwarming en de verzekering van betaald. De club werkt verder zonder subsidie. Wat de kinderen maken wordt verkocht op diverse markten. Ook in de knutselruimte kunnen de gemaakte spullen o.a. kettingen, bloempotten, bloknootjes, kaarten e.d .worden gekocht. Bij de servicepunten in Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht en bij de RABO bank in Vinkeveen staan onze kaartenmolens met zelfgemaakte kaarten. Joke Homan, Daalder 2 in Mijdrecht (tel: 0297 215001) verhuurt bridge koffertjes waarvan de opbrengst ook naar het Liliane Fonds gaat.

In september is in de vitrine in de bibliotheek in Mijdrecht werk van de knutselclub te zien. Elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur komen de volwassenen bij elkaar om te knutselen en voor te bereiden voor de woensdagmiddag.

Nieuwe gezichten en nieuwe ideeën en ook mannen zijn welkom. Er wordt op die avond een kleine bijdrage van € 1,- gevraagd voor koffie/ thee, verwarming ruimte e.d. Wij zoeken nog enthousiaste, creatieve volwassenen om de kinderen op woensdag middag te helpen bij het knutselen. Mensen die willen schminken voor het goede doel bij verschillende activiteiten, die de website up-to-date willen houden, die workshops willen geven, die willen helpen bij verkopen of afzetmogelijkheden van onze spullen weten. enz. enz.
Op woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en van 20.00 uur tot 22.00 uur bent u/jij welkom. De ingang van de knutselruimte is aan de achterzijde van de flat aan de Schepenenstraat 9 in Mijdrecht .
Op dinsdag en woensdag is de club telefonisch bereikbaar op nummer 0628040492.

Het emailadres van de club is kinderenhelpenkinderen@casema.nl
De club heeft ook een website www.kinderenhelpenkinderen.gethost.nl
Voor informatie over het Liliane Fonds www.lilianefonds.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Knutselclub Kinderen helpen Kinderen begint weer

Het nieuwe seizoen van de knutselclub "Kinderen helpen Kinderen" begint weer.Van september tot april kunnen kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar, elke woensdagmiddag, behalve in de schoolvakanties van 13.30 uur tot 15.00 uur knutselen. De kinderen knutselen niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het Liliane Fonds. Het Liliane … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: