0001 - Skischool Aveen 2021
Geen Boekenweek, maar wel een Week vol boeken

Geen Boekenweek, maar wel een Week vol boeken


Geplaatst op: 2 maart 2021

De Boekenweek wordt in verband met corona verplaatst naar de zomer. In plaats daarvan is er 'Het voorwoord van de Boekenweek’ van 6 tot en met 14 maart. In 'Het voorwoord van de Boekenweek’ zijn er (online) activiteiten georganiseerd, met het thema ‘Tweestrijd’. 

Schrijf eens mee in het Thuisschrijfcafé

Schrijf je graag en heb je zin in nieuwe inspiratie? Speciaal ter gelegenheid van ‘Het voorwoord van de Boekenweek’ kun je vrijblijvend kennismaken met het Thuisschrijfcafé. Deelnemers ontvangen elke week een schrijfopdracht in hun mailbox en gaan thuis aan de slag. De tweede opdracht in maart zal aansluiten bij het thema van de Boekenweek ‘Tweestrijd’. Leden van de Bibliotheek en andere belangstellenden kunnen (kosteloos) aan deze opdracht meedoen. Uiteraard ontvang je feedback op je verhaal en wie weet smaakt het naar meer! Meedoen? Mail dan vóór 8 maart a.s. naar lyda@hetsprookjescafe.nl.

Leen een verrassingstas

In deze tijd is het extra fijn om je een momentje terug te trekken met een goed boek. Weet je even niet meer wat te lezen of wil je een keer wat anders lezen? Leen een verrassingstas en laat je verrassen door de keuze van de bibliotheekmedewerkers. Om de Boekenweek te vieren heeft de Bibliotheek AVV bekende inwoners gevraagd een verrassingstas samen te stellen. Hun keuze is ook te leen en is te zien op Facebook: www.facebook.com/BibliotheekAVV
De verrassingstas kan vanaf 4 t/m 21 maart worden geleend bij jouw Bibliotheek. Je hebt de keuze uit vier tassen: spannend, romantisch, literatuur of totale verrassing. Reserveer een tas via de website of bel naar jouw bibliotheek. 

Leesclub

Wil je graag met anderen van gedachten wisselen over de boeken die je leest? Dan is een online leesclub misschien iets voor jou. Er zijn leesclubs van Filosofie tot Kunst van Moderne literatuur tot Wereldklassiekers. 


Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekavv.nl/voorwoord-2021


Laatst bewerkt op: 2 maart 2021 07:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geen Boekenweek, maar wel een Week vol boeken

De Boekenweek wordt in verband met corona verplaatst naar de zomer. In plaats daarvan is er 'Het voorwoord van de Boekenweek’ van 6 tot en met 14 maart. In 'Het voorwoord van de Boekenweek’ zijn er (online) activiteiten georganiseerd, met het thema ‘Tweestrijd’.  Schrijf eens mee in het Thuisschrijfcafé Schrijf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: