001 - OrMontre
Aalsmeer Centrum geeft verwenbehandelingen weg

Aalsmeer Centrum geeft verwenbehandelingen weg


Geplaatst op: 3 maart 2021

Ondernemers uit Aalsmeer Centrum wilden in december het bizarre jaar 2020 afsluiten met een fijne feel good actie. Ze wilden hun klanten in de watten leggen met een Feel Good Relaxpakket. Klanten konden een verwenbehandeling winnen bij één van de kappers of schoonheidssalons in Aalsmeer Centrum of deze weggeven aan iemand die dat nodig heeft. 

Maar toen kwam de lockdown en moest ook de sector van de contactberoepen de deuren sluiten. Net als voor de niet-essentiële winkels en de horeca was dit natuurlijk een hele zware domper. Maar vanaf woensdag 3 maart mogen er weer klanten geholpen worden. Het sociale aspect van hun beroep en mensen blij en mooi maken, is voor hen heel belangrijk en dat mag nu weer.

Om dit heugelijke feit te vieren is de winactie verlengd tot en met 18 maart. Je kunt een behandeling winnen bij een kapper, schoonheidssalon, pedicure of nagelstudio en zelfs kans maken op een tegoedbon voor een tatoeage. Wil je meedoen? Laat dan hier je gegevens achter en maak kans voor jezelf of voor iemand anders.  www.shorturl.at/biD68


Laatst bewerkt op: 3 maart 2021 06:48

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer Centrum geeft verwenbehandelingen weg

Ondernemers uit Aalsmeer Centrum wilden in december het bizarre jaar 2020 afsluiten met een fijne feel good actie. Ze wilden hun klanten in de watten leggen met een Feel Good Relaxpakket. Klanten konden een verwenbehandeling winnen bij één van de kappers of schoonheidssalons in Aalsmeer Centrum of deze weggeven aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: