001 - OrMontre
Nieuwe leerlingen VLC schrijven zich in via drive thru

Nieuwe leerlingen VLC schrijven zich in via drive thru


Geplaatst op: 3 maart 2021

Alles gaat anders dan anders, zo ook bij het inschrijven voor de middelbare school. Waar je voorheen eerst bij een open dag echt kon ervaren hoe je nieuwe school eruit zou zien, was dat al niet mogelijk. Ook het inschrijven ging dit jaar anders.

Het VeenLanden College had woensdagmiddag een speciale drive thru georganiseerd. In twee shifts werden leerlingen uit verschillende plaatsen uitgenodigd om langs te komen bij het parkeerterrein van het Veenweidebad. Voor leerlingen die hier niet bij aanwezig konden zijn is er een mogelijkheid om per post je aan te melden. Dit kan tot uiterlijk 24 maart a.s.

De school hoopt de leerlingen na de zomervakantie weer normaal te kunnen ontvangen. Mogelijk is er in juni een kennismakingsmiddag met hun nieuwe klas. Het team van het VLC is er klaar voor.

Bron: De Groene Venen

Laatst bewerkt op: 3 maart 2021 16:41

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe leerlingen VLC schrijven zich in via drive thru

Alles gaat anders dan anders, zo ook bij het inschrijven voor de middelbare school. Waar je voorheen eerst bij een open dag echt kon ervaren hoe je nieuwe school eruit zou zien, was dat al niet mogelijk. Ook het inschrijven ging dit jaar anders. Het VeenLanden College had woensdagmiddag een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: