001 - OrMontre
CDA Kandidaat Kamerlid uitgemaakt voor pedo langs A2 Baambrugge

CDA Kandidaat Kamerlid uitgemaakt voor pedo langs A2 Baambrugge


Geplaatst op: 4 maart 2021

Het verkiezingsbord van CDA kandidaat Kamerlid Derk Boswijk langs de A2 bij Baambrugge is in de nacht van woensdag op donderdag beklad. De kreten die op het voorhoofd van het kandidaat Kamerlid zijn geklad, zijn niet mals.

Het verkiezingsbord staat in een weiland langs de A2 bij Baambrugge. Duizenden automobilisten die tussen Utrecht en Amsterdam konden de kreten donderdagochtend vroeg al zien. Op het voorhoofd staan woorden als pedo, dictatuur, toeslagenaffaire en vrijheid geklad.

Het CDA begrijpt de 'onverlaten' niet. Derk Boswijk kwam donderdagochtend zelf al met de volgende reactie naar buiten: ''Ik heb de afgelopen jaren met allerlei type mensen gesproken en blijf graag in gesprek, ongeacht je zorgen of overtuigingen. Maar dat moet wel altijd plaatsvinden op basis van wederzijds respect. Dat begint met van elkaars spullen afblijven.''

Het CDA zelf laat weten alles in werking te stellen om daders aan te pakken en gaat het verkiezingsbord zo snel mogelijk vervangen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.
Laatst bewerkt op: 4 maart 2021 09:23

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CDA Kandidaat Kamerlid uitgemaakt voor pedo langs A2 Baambrugge

Het verkiezingsbord van CDA kandidaat Kamerlid Derk Boswijk langs de A2 bij Baambrugge is in de nacht van woensdag op donderdag beklad. De kreten die op het voorhoofd van het kandidaat Kamerlid zijn geklad, zijn niet mals. Het verkiezingsbord staat in een weiland langs de A2 bij Baambrugge. Duizenden automobilisten die tussen Utrecht en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: