001 - OrMontre
Carillon raadhuis speelt Radar Love

Carillon raadhuis speelt Radar Love


Geplaatst op: 5 maart 2021

Ook de gemeente Aalsmeer doet mee met het initiatief van Golden Earring fans om op donderdag 11 maart 17.15 uur Radar Love te laten klinken. Het nummer staat inmiddels klaar om afgespeeld te kunnen worden op het carillon op het raadhuis.

Enkele weken geleden werd bekend dat Golden Earring gitarist George Kooymans ALS heeft en de bekendste band van Nederland daarom stopt. Aalsmeerder en Golden Earring fan Arjen Landgraaf schreef vervolgens wethouder cultuur Wilma Alink aan met het verzoek om mee te doen met het spontane eerbetoon.

Wethouder Alink: “Op zo’n vraag kun je geen nee antwoorden, dus ik ben blij dat we dit eerbetoon kunnen organiseren. Het is een prachtige initiatief en ik hoop dat veel Aalsmeerders donderdag om kwart over vijf ons mooie carillon Radar Love zullen horen spelen. Ik heb Arjen uitgenodigd om met mij op het dak te komen luisteren naar deze fantastische muziek.”


Laatst bewerkt op: 5 maart 2021 14:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Carillon raadhuis speelt Radar Love

Ook de gemeente Aalsmeer doet mee met het initiatief van Golden Earring fans om op donderdag 11 maart 17.15 uur Radar Love te laten klinken. Het nummer staat inmiddels klaar om afgespeeld te kunnen worden op het carillon op het raadhuis. Enkele weken geleden werd bekend dat Golden Earring gitarist … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: