001 - OrMontre
Burgemeester Uithoorn in gesprek met jongvolwassen over de coronasituatie

Burgemeester Uithoorn in gesprek met jongvolwassen over de coronasituatie


Geplaatst op: 5 maart 2021

Burgemeester Pieter Heiliegers nodigt alle jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar uit om op maandag 22 maart met hem digitaal in gesprek te gaan over de coronasituatie.

Tijdens deze sessie van een uur kunnen zij vragen stellen aan de burgemeester, vertellen hoe zij over de coronasituatie denken, hun eventuele zorgen uiten en bespreken hoe zij zich de toekomst voorstellen nadat de crisis voorbij is. 

Heiliegers: ,,Ik vind het belangrijk om jongeren meer te betrekken en hen inspraak te geven. Niet alleen over de coronasituatie, maar op veel meer vlakken. De jeugd heeft de toekomst.”

De online bijeenkomst op 22 maart duurt van 16.30 tot 17.30 uur en wordt gehouden via Microsoft Teams. Aanmelden kan door de QR-code te scannen met de mobiele telefoon. Of gebruik deze link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=6gjVHiKJ-0yOnGdgFD3PbfZCy6K6C-1OnYS29vdBJE9UMTNQT0wyTVIxNzZFQ0RPMjdBNVhYOTJQMy4u

Na aanmelding wordt er een Teams- link naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

 


Laatst bewerkt op: 5 maart 2021 16:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Uithoorn in gesprek met jongvolwassen over de coronasituatie

Burgemeester Pieter Heiliegers nodigt alle jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar uit om op maandag 22 maart met hem digitaal in gesprek te gaan over de coronasituatie. Tijdens deze sessie van een uur kunnen zij vragen stellen aan de burgemeester, vertellen hoe zij over de coronasituatie denken, hun eventuele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: