Atalante met de jeugd naar buiten

Atalante met de jeugd naar buiten


Geplaatst op: 8 maart 2021

Door corona kan volleybal vereniging Atalante nog steeds niet volleyballen. Een aantal leden wilden graag wat gaan doen met de jeugd, want sporten is juist in deze tijd goed voor kinderen. Het beachveld bij sportpark Molmhoek is nog iets te koud voor blote voeten, maar de kunstgrasvelden ernaast van de Vinken zijn op de vrijdagavond beschikbaar om de trainen. Heel fijn dat Atalante daar gebruik van mag maken. 

Restaurant De Veensteker in Vinkeveen steunde dit goede idee en heeft een bijdrage geleverd waarmee de vereniging diverse attributen heeft kunnen aanschaffen om leuke attractieve trainingen op te kunnen zetten.

Op de frisse avond van 19 februari is Atalante hiermee gestart. De avond start met een warming up en daarna rouleren de deelnemers in groepjes langs onder andere parcours-spelletjes, volleybal, pionnenspel, hockey, frisbee, paaltjesvoetbal, zaklopen etc.
Allerlei leuke oefeningen om maar lekker actief buiten bezig te zijn. Het is echt super om al de kinderen zo buiten bezig te zien!

De trainingen zijn op de vrijdagavond van 17.30 – 19.00 voor alle jeugdleden van Atalante in de leeftijdscategorie van 5-13 jaar, maar ook zijn niet leden welkom! Na 3 trainingsavonden zijn er nu al zo’n 30 tot 35 kinderen actief bezig.
Ben je tussen de 5-13 jaar en wil je vrijdagavond ook lekker buiten sporten?  Stuur dan een mailtje naar jeugd@vv-atalante.nl. Laatst bewerkt op: 8 maart 2021 04:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante met de jeugd naar buiten

Door corona kan volleybal vereniging Atalante nog steeds niet volleyballen. Een aantal leden wilden graag wat gaan doen met de jeugd, want sporten is juist in deze tijd goed voor kinderen. Het beachveld bij sportpark Molmhoek is nog iets te koud voor blote voeten, maar de kunstgrasvelden ernaast van de Vinken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: